venom_666 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Raczej guciowi chodziło o "teraz" czyli przed 1.01.Woda mieści się w górnych strefach stanów średnich, lekkie oblodzenia brzegów z tendencją przyrostową (mróz) i zaczyna płynąć śryż...Może być ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie radzę teraz jechać na DrwęcęA gdzie @Gemba napisał że "teraz" chce jechać? Chyba logiczne że od pierwszego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Trzeba jechać, choćby po to by spotkać sie z kolegami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja dziś w Lubiczu będę robił opłaty ,to wieczorem podrzucę co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Płyną kry w nocy podchodziło do minus 20C, brzegi wiadomo solidnie zalodzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teves Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Witam koledzy.Sytuacja bardzo ciężka:/ Oblodzenia brzegów i grrruby śryż..Na dzień dzisiejszy nie widze otwarcia:/ Edytowane 30 Grudnia 2014 przez teves 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Spoko nie jest tak źle, da się łowić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Na korbę się da pewnie wstrzelić miedzy kry... Na lasso raczej juz nie no ale moze do weekendu chociaż coś się zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Oby bo też chcę się z wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Według różnych prognoz od 2 w dzień na plusie a w nocy w okolicach zera. Pierwszego niech tłumy wymrozi a potem ja...cały na biało ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adski Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 WitamW planie od środy do niedzieli więc mam nadzieję, że jednak trochę się ociepli i da radę połowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ruszam w piątek...oby przygrzało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Powiem szczerze nie myślałem, że ktoś może moje zapytanie zinterpretować, że chcę jechać teraz...?!!!!! Co do stanu wody na zdjęciach to jestem nieco zdziwiony, bo nasza Warta i Prosna wolna jest od lodu i kry. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Krzyś, to nieco na północ od naszych rewirów. Tam tak zapewne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Krzysiek, dzisiaj wieczorem zrobiłem sobie "ostatki" na Prośnie i u nas też już nieciekawie to wyglądało. Przed wyjazdem zadzwoniłem do Macieja i jeszcze 2 dni temu było dobrze, a mnie kupa lodu przywitała. Bardziej na północ może tak być jak na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Byłem w Lubiczu zrobić opłaty .DRWĘCA nie bardzo, dużo kry jutro jeszcze ktoś musi podrzucić infodziś bez szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Był ktoś dzisiaj ? Może coś skrobnąć bo powoli trzeba kombinować wyprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Weź pętko kiełbasy albo dwa, butelkę rudej i termos herbaty.Ognisko z kumplami nad rzeką - bezcenne.Miejsc gdzie da się dojść i łowić niewiele, a i tam płynie śryż i kry.Zanosi się na to ze będzie jak na Morrum, czyli kolejka do miejscówki i łowienie na zmiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nie w takich warunkach się łowiło, damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Pewnie ze tak :-)Trza być twardym lancknechtem a nie mnientkim nindżom ;-)Jutro mnie nie ma, ale pewnie w sobotę zawitam lassem pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Byłem w Lubiczu zrobić opłaty .DRWĘCA nie bardzo, dużo kry jutro jeszcze ktoś musi podrzucić infodziś bez szansWitam czy można dowiedzieć się gdzie w Lubiczu można zrobić opłaty i czy można to zrobić w dniu łowienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam czy można dowiedzieć się gdzie w Lubiczu można zrobić opłaty i czy można to zrobić w dniu łowienia ?Kolego jeśli samo pozwolenie to przez neta można zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam czy można dowiedzieć się gdzie w Lubiczu można zrobić opłaty i czy można to zrobić w dniu łowienia ?poszło info na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Brzegu nie starczy jak się wszyscy zjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Brzegu nie starczy jak się wszyscy zjadą ... raczej miejsca przy ognisku ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi