Gemba Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Co by nie było ja 2 jadę. Do zobaczenia nad wodą lub przy ognisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Panowie jak tam wyniki nad Dręczą czy już jakieś rybki złowione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Na forsie pisza,ze ryb sporo .Chyba po drodze na Slupie wstąpię na dniówkę na Drwęcę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Byłem dziś tylko na zwiadach dwie złowione trotki widziałem a z tego co wędkarze mówili to do 12 złowili ok 20szt Edytowane 1 Stycznia 2015 przez KLANAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wymiary koło 60 ale o jednej 95 też słyszłem ( ale to niepotwierdzona informacja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicestary Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Na Facebooku na koncie Wędkarze Wisła Team pojawiają się pierwsze zdjęcia złowionych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja przez chwilę miałem na kiju jakiegoś malęgo piździelca,ale zawodnik z naprzeciwka przerzucił moja linke i poszłaaaaa w pizdu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Info z godz 16 od kumpla który naliczył ( po telefonach do innych wędkarzy ) około 70 szt złowionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Info z godz 16 od kumpla który naliczył ( po telefonach do innych wędkarzy ) około 70 szt złowionych :o :o 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adski Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Hej To gdzie łowiliście??Byłem nad drwęcą pomiędzy młynem i mostem autostradowym od 7 do 16:30 minąłęm pewnie ze 20 osób przez cały dzień i usłyszałem o 3 szt złowionych przez nich. I zasłyszane informacje, że w Lubiczu padło 10 szt., a pod mostem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Lubicz dał ponad 30 ryb. Autostrada i poniżej ok. 20. Złotoria najgorzej. Gro ryb złowiono na tarliskach na odcinkach kilkudziesięciometrowych. Chłop przy chłopie. Pigalak i nic więcej. Aby stanąć w dobrym miejscu to o 2 w nocy należało zjawić sie nad woda. Chore! Ktoś nawet sie chwalił, że nocował! Znakiem rozpoznawczym są palące się znicze... Mam nadzieje, ze goście nie stali tam od 1 listopada...Ta 95 cm to raczej plotka, bo wiem kto taki żart w eter puścił. Rozmiar ryb 40 - 60. I to zdecydowana większość. W Lubiczu najwieksza to 71cm. Nie tak dobrze jak w zeszłym roku, gdy wyjechało tam kilka osiemdziesiątek. Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Krab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Chore terminy połowowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja osobiście wiem o 3 rybach z Lubicza,jeden gość wypuścił,ok 60cm, 2 typowych"osękowców" szlachtowało "własność" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja osobiście wiem o 3 rybach z Lubicza,jeden gość wypuścił,ok 60cm, 2 typowych"osękowców" szlachtowało "własność"W Lubiczu tylko od "plaży" do "glinek" złowiono 23 ryby... To pewne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adski Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Też widziałem "osękowców" Od przechodniów usłyszałem o 3 szt. Tłukłem gdzie się dało w myśl zasady gdzie patyki tam wyniki padło 12 blach, dwa połamane stery w wobkach i zero troci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 W Lubiczu tylko od "plaży" do "glinek" złowiono 23 ryby... To pewne infojak najbardziej możliwe,ale każdego nie zaczepiałem,szczególnie właśnie omijam panów "osękowców"jutro pomoczę jeszcze chwilę kija. ale moja naiwność że złowię coś gdzie niema ludzi chyba jest za duża a łowienie na"gęsiego" to nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Przemo ( Hasior )szkoda że nie pisałeś że będziesz Piotrek ( Milupa ) był pogadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Przemo ( Hasior )szkoda że nie pisałeś że będziesz Piotrek ( Milupa ) był pogadaliśmyspontan był po tańcach,myślałem że może będę musiał odespać.ale się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Chyba ciut Krzysiek przesadzasz z ilością ;-)Wiele z tych ryb to zdublowane informacje...Niestety jak sam stwierdziłeś większośc niestety poszła na kolację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Te 30 szt z od plaży do kolejowego jest pewne, sam widziałem hol łącznie 12 szt i kilka w folii ale byli też wędkarze wypuszczający ryby Ja niestety wróciłem o kiju, zaliczyłem branie które mało nie wyrwało mi wędki z ręki (choć już mocno osłabionej wielogodzinnym machaniem) ale ryba się spięła Dzięki Tomek za miłe spotkanie, faktycznie szkoda że Hasior nie dał znaku że jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Piotrek- dużo nawisów nad wodą ? Warunki choć trochę sprzyjające? Prawdopodobnie uderzam w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Spoko dało się połowić, nawisy były minimalne i w ciągu dnia zaczęły się topić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pióro Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Moim zdaniem okres na trocie powinien być mniej więcej jak na sandacza czy suma. Kelt jest brzydką rybą, salmonidów byłoby więcej i zwiększyłyby się szanse na pięknego srebrniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Widziałem dwie trocie dyndające za ogon na drugim brzegu. Z pociętymi skrzelami długo na tym zimnie dogorywały . Baran ,, wędkarz '' nie wpadł na to by je wcześniej choć ogłuszyć. Większość ryb żywcem pakowana do foliowych worków. Pod skarpą pod autostradowym banda idiotów, która tam łowiła pozostawiła puszki po piwie , opakowanie po kieliszku . Na skarpie butelki po piwie. Zebraliśmy tego worek. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Przykre realia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi