hasior Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) jakieś tam rybki chłopaków z Torunia i okolic https://www.youtube.com/watch?v=Xcwx09N3Uzkhttps://www.youtube.com/watch?v=wMbJmSoLIschttps://www.youtube.com/watch?v=S1Z3NvKX5Tohttps://www.youtube.com/watch?v=v61I7e5t4F0 Edytowane 4 Stycznia 2015 przez hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Sorry mój błąd nie doczytałem hehe ! Jak się nie da przez neta możesz mi podesłać kartę (już tak pomagałem kolegom hehehe) Jutro dzwonię w takim razie do koła. Jeśli nie uda mi się osobiście załatwić tematu, to z chęcią skorzystam z pomocy Oczywiście chętnie spotkam się w przyszłą sobotę nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Czy teraz na Drwęcy jakieś szczególne, a nietypowe rodzaje miejsc, bądź przynęt okazywały się rybodajne, czy też standardowe, zimowe miejscówki, duże wobki i żelazo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Najbardziej rybodajny puki co jest chyba Lubicz, co do zaś przynęt to wszystko po trochu: żelazo i woby.Wczoraj w Lubiczu dwie ryby jednemu łowcy przyniósł czerwony L.D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Senkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Tak naprawdę jak machają żelazem i nic nie ma to Ty załóż woba ryba zwariuje i może uderzy . Czasem ciskasz we dwóch wachlarz kombinacje cała gama przynęt a wpada ktoś na przeciwko pierwszy rzut na jaxona za 5zł i pach 80 cm ot tak złośliwość rybia i dowód na to że troci wsio ryba co to byle ją wpieniło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo07 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wczorajszy dzień chłopaków z Torunia zaowocował w piękne trocie. 70-tka juz robi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecik Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Prawdopodobnie w sobotę pojawię się nad Drwęcą po wielu latach proszę napiszcie czy łowicie na plećkę czy żylkę.Pozdrawiam Edytowane 5 Stycznia 2015 przez krecik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Co kto lubi. Ja zawsze wolałem żyłkę ... i zwykle wolę nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzisiaj Drwęca była mniej hojna niż przez ostatnie dni, w Lubiczu padła ( niestety dosłownie ) 1 ryba, było też kilka zerwanych ryb w tym 2 moje Dzięki @bolenjanusz i @Wojtek B. za miłe towarzystwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Piotrze do trzech razy sztuka musisz przyjechać jeszcze raz Edytowane 6 Stycznia 2015 przez KLANAD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dzisiaj Drwęca była mniej hojna niż przez ostatnie dni, w Lubiczu padła ( niestety dosłownie ) 1 ryba, było też kilka zerwanych ryb w tym 2 moje Dzięki @bolenjanusz i @Wojtek B. za miłe towarzystwo Było wesoło Ruch na wodzie zaobserwowany. Kolejnym razem się uda! P.S wahadełka Janusza (@bolenjanusz) śliczne i unikatowe-troszkę ludzie poszatkowali na jego biżuterię. Jeszcze raz dziękuję za wypad i bezpieczną podróż W. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Dziś na Drwęcy warunki fatalne ... ale jedną troć udało się złowić Edytowane 7 Stycznia 2015 przez darek3523 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A czy jutro ktoś nawiedza Drywkę bo w końcu i ja się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Po tych mrozach jutro minimalnie na plusie. Może być jeszcze gorzej z tą krą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A czy jutro ktoś nawiedza Drywkę bo w końcu i ja się wybieram Pozazdrościć, niestety u mnie arbeit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostry Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Koledzy a jeździ ktoś na Drwęce z okolic Chojnic bo wybrałbym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 ma być na plusie lecz niestety woda coraz zimniejsza od topniejacej kry i nawisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.sliw Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam kolegów forumowiczów :-) To jest mój pierwszy post. W sobotę 7 stycznia chcę jechać na Drwęcę z Poznania. Ktoś chciałby się zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam kolegów forumowiczów :-) To jest mój pierwszy post. W sobotę 7 stycznia chcę jechać na Drwęcę z Poznania. Ktoś chciałby się zabrać? W 2017 roku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.sliw Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Przepraszam 10 stycznia. Jednak trema mnie zjadła przy pierwszym poście 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 W 2017 roku? Toż pisze, że z Poznania- myślisz, że to tak łup siup Sorki Marek...ale trzeba się też trochę pośmiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Tojak spotkam kogoś jutro czy wszystkie rybki dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wszystkie twoje tylko uważaj na zakwasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Na Facebooku na koncie Wędkarze Wisła Team pojawiają się pierwsze zdjęcia złowionych ryb chodzi o "Wędkarze Wisła Team"?osękowcy z nad Drwęcy i bardzo nie przyjemni ludzie nad wodą, a jaki syf zostawili koło mostu autostradowego po zakończonym posiedzeniu przy ognisku...na zwykłe dzień dobry nie potrafili wyksztusić z siebie tego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi