Wojtek B. Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jutro z 2 znajomych wybieramy się do Lubicza- być może uda się z kimś zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jutro z 2 znajomych wybieramy się do Lubicza- być może uda się z kimś zobaczyć Ja również jutro jadę z Warszawy, chyba tez zaczynamy w Lubiczu na glinkach albo przy moście autostradowym i pójdziemy w górę, w stronę Lubicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jutro z 2 znajomych wybieramy się do Lubicza- być może uda się z kimś zobaczyć Wojtek połamania, idź tam gdzie mi zeszła Wysyłane z mojego GT-S6802 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wojtek połamania, idź tam gdzie mi zeszła Wysyłane z mojego GT-S6802 za pomocą Tapatalk 2 Gdybyś się teraz nie wczasował to poszlibyśmy razem Dam znać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wojtek mam nadzieję, że w niedzielę zobaczę zdjęcie kabana. Szkoda, że nie mogę pojechać z Wami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Niezły tłum jutro będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Im większy tłum jerkowców tym większa szansa ,że żerująca ryba odzyska wolność 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja na szczęście nie będę musiał w tłumie łowić. W końcu ktoś dał się namówić na pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Troć to czy potok?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Na moje oko, pstrąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Z całą pewnością to Trotok 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Na moje oko, pstrąg...na moje również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 ...a może Patryk jego stary jest trociem co jak był na "ciągu" to coś mu sie pomyliło i zapiął kundla z hodowli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 ..albo "pocierał" wszystko co się rusza w wodzie..i niedługo zobaczymy jazie z ospą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 ...a tak poważnie potok jak sk..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Pogodzę was... jak stało w hipermarkietach... pstrąg łososiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Dniówka zaliczona. Jedna trotka 65cm Kamila i kupa frajdy. Wesoło, przyjemnie. Dobrze było zobaczyć ponownie znajome mordy Niebawem kolejne szatkowanie. Dzięki chłopaki za wypad! Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Wojtek B. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Dniówka zaliczona. Jedna trotka 65cm znajomego i kupa frajdy. Wesło, przyjemnie. Dobrze było zobaczyć ponownie znajome mordy Niebawem kolejne szatkowanie. Dzięki chłopaki za wypad!Następnym razem może i mi się uda wyskoczyć z Tobą, podobno do trzech razy sztuka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekt Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Troć to czy potok??trotka.jpgCześć.To mój pierwszy post. Wobec powyższego jestem zmuszony przełamać swoją bierność.Normalnie to bym powiedział "potok, jak z kuriera wycięty", ale w Drwęcy - prosta poniżej "glinek" szansa na to jest równie lub jeszcze mniej prawdopodobna jak szóstka w lotka. Przychodzi mi tylko do głowy tylko, że jego zaistnienie jest spowodowane jakimś "bałaganem" w zarybieniach. Dodaję, że w Drwęcy łowię jakieś 30 lat i mogę powiedzieć, że potoka tutaj nie ma. Jednak patrzę na zdjęcie i czuję się dziwnie - widzę i nie wierzę. Ubieram się i lecę na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 A tu się nie zgodzę ! Od kolegów łowiących dużo latek wiem, że potoki są od zawsze w Drwęcy jednak ciężko je złowić nie nastawiając się na nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Potwierdzam że pstrągi potokowe można złowić w Drwęcy, dawniej łowiłem je w dopływie tz,.( Bacha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Kamil jest skromny, więc mu pomogę Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Wojtek B. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Następnym razem może i mi się uda wyskoczyć z Tobą, podobno do trzech razy sztuka o widzisz Wojtek nie tylko ja mam taka teorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 o widzisz Wojtek nie tylko ja mam taka teorie Ta teoria jest nieprawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi