Rajfel Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 "Na Morrum znowu nie tak daleko z Pomorza, blizej niz na poludnie Polski "Tak , tylko że na Pomorze mam około 700km, a nosi mnie tam od 80- siatych lat ubiegł. wieku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Panowie porównując ze styczniem 2015 mocno woda opadła w Drwęcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Panowie porównując ze styczniem 2015 mocno woda opadła w Drwęcy?Jakieś 20 cm. Stan aktualny oscyluje wokół 50 cm. Woda katastrofalnie niska. Wszędzie widać dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Panowie był ktoś nad Drwęcą? Dzieje się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie był ktoś nad Drwęcą? Dzieje się? Krótkie info z nad Drwęcy Edytowane 2 Stycznia 2016 przez lukomat Material niezgodny z regulaminem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jestem od wczoraj.woda mala.lekki śryz .jeden szczurek na kiju.jedno wyjście.szału niema,przelotka marznie.ale walka trwa.generalnie kilka rybek kilka widziałem,wszystkie wypuszczone,poza jedną gumofilcową 80-tką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Przypominam o regulaminie. Zdjecia/filmy promujace polowy keltow nie sa mile widziane na forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 ale kicha przecież oni promują idee JB czyli C&R . To zdjęcia szczupaków z maja i innych ryb z poczatku sezonu danego gatunku nie powinny być publikowane bo sa cherlawe i po tarle przecież to absurd ! słabo.pl Panowie moderatorzy, Chłopaki z wędkarskiej tuby są świetni i nie powinno sie usuwać ich filmików boże gdzie wy zmierzacie ?! 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) ale kicha przecież oni promują idee JB czyli C&R . To zdjęcia szczupaków z maja i innych ryb z poczatku sezonu danego gatunku nie powinny być publikowane bo sa cherlawe i po tarle przecież to absurd ! słabo.pl Panowie moderatorzy, Chłopaki z wędkarskiej tuby są świetni i nie powinno sie usuwać ich filmików boże gdzie wy zmierzacie ?! Zgadzam sie z kolega. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez seba666 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Zgadzam się z przedmówcami - jeśli materiał promuje wypuszczanie keltów to ma duże walory edukacyjne. Ja szanuję wolę adminów więc idee wypuszczania keltów krzewię moimi filmikami na innym forum... Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Pawgas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie doczytałem, że 1 stycznia zmienił się regulamin. W sumie wątek można od razu zamknąć bo po co dyskutować etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaxonwawa Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 A jakie zmiany w regulaminie zabraniają od 01.01.2016 połowu troci spływających do morza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 luk_80 proszę wrzucaj takie filmiki na sąsiednie forum niema co dyskutować z adminami bo zaraz bedą pkt i czerwone uwagi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Przypominam o regulaminie. Zdjecia/filmy promujace polowy keltow nie sa mile widziane na forum.To raczej jak znam polskie realia,wątek nie będzie rozwojowy.Ci co łowią srebrniaki(a jest ich bardzo niewielu w porównaniu z łowcami sezonowymi)nie będą publikować zdjęć i informacji.Ludzie nie lubią być podzieleni na sort lepszy czy gorszy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek44 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 To raczej jak znam polskie realia,wątek nie będzie rozwojowy.Ci co łowią srebrniaki(a jest ich bardzo niewielu w porównaniu z łowcami sezonowymi)nie będą publikować zdjęć i informacji.Ludzie nie lubią być podzieleni na sort lepszy czy gorszy.Taki kraj , lepszy i gorszy sort 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penaro Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 W ramach info...01.01 Piękna, mroźna pogoda. Na szczęście bez lodu. Las wędek ale mimo to miłe rozpoczęcie sezonu. Wróciłem bez brania ale za to widziałem ładny spław - chociaż tyle Złowionych ryb nie widziałem na własne oczy ale oczywiście słyszałem informacje o rybach złowionych przez innych wędkarzy.02.01 Oziębiło się więc pojawiły się nawisy lodowe i rzeką płynie śryż. W tej sytuacji wędkuje się zdecydowanie trudniej. W obecnej sytuacji wiele miejsc nie do obłowienia. Wędkarzy było już mniej niż dzień wcześniej ale wciąż sporo. Nadal bez brania Byli tacy co mieli więcej szczęścia. Dzisiaj jeszcze nie byłem nad wodą ale obawiam się, że będzie jeszcze trudniej niż wczoraj bo mróz nadal nie odpuszcza. Dziwi mnie banowanie filmu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) " KELTOFILIA " Niedużo brakowało i też bym był w sobotę, na szczęście 2 ostatnich znajomych zrezygnowało w piątek i nie trzeba było tłuc się tyle kilasów żeby se trochę dupsko wymrozić Edytowane 3 Stycznia 2016 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penaro Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 03.01 Mróz zrobił swoje. Przez niską temperaturę i coraz większą ilość lodu w porównaniu do 01.01 dużo mniej wędkarzy. Nadal bez ryby ale spotkałem gościa, który złowił jednego dnia 3 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penaro Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 03.01 Mróz zrobił swoje. Przez niską temperaturę i coraz większą ilość lodu w porównaniu do 01.01 dużo mniej wędkarzy. Nadal bez ryby ale spotkałem gościa, który złowił jednego dnia 3 szt. Też miałem okazję poznać 02.01 tego kolegę, zresztą to nasz forumowicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Duże i dużo troci wyłowili w Wiśle teraz to na kielicha podjechać a nie pomiędzy puzzlami łowicie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Duże i dużo troci wyłowili w Wiśle teraz to na kielicha podjechać a nie pomiędzy puzzlami łowicie Myślisz na co podjechałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek88 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 W taką pogodę kieliszek dobrego trunku jak najbardziej wskazany ja niestety byłem kierowcą, to nie spróbowałem ale chłopaki chwalili swojaka byliśmy 02.01 wyjazd bez rybek tak jak wcześniej koledzy pisali woda niska, śryż i zamarzające przelotki za to klimat nad wodą nie do opisania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 W taką pogodę kieliszek dobrego trunku jak najbardziej wskazany ja niestety byłem kierowcą, to nie spróbowałem ale chłopaki chwalili swojaka byliśmy 02.01 wyjazd bez rybek tak jak wcześniej koledzy pisali woda niska, śryż i zamarzające przelotki za to klimat nad wodą nie do opisania. "Nie śpi ktoś, by ktoś mógł spać" tym razem na Ciebie padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Byłem 1 stycznia, dzień zakończyłem na zero ale piękna pogoda i niepowtarzalny klimat panujący nad Drwęcą naładowały mi akumulatory na cały sezon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi