Skocz do zawartości

Drwęca

kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

ale kicha przecież oni promują idee JB czyli C&R . To zdjęcia szczupaków z maja i innych ryb z poczatku sezonu danego gatunku nie powinny być publikowane bo sa cherlawe i po tarle 

przecież to absurd !

słabo.pl Panowie moderatorzy, Chłopaki z wędkarskiej tuby są świetni i nie powinno sie usuwać ich filmików boże gdzie wy zmierzacie ?! 

• Like 24

ale kicha przecież oni promują idee JB czyli C&R . To zdjęcia szczupaków z maja i innych ryb z poczatku sezonu danego gatunku nie powinny być publikowane bo sa cherlawe i po tarle

przecież to absurd !

słabo.pl Panowie moderatorzy, Chłopaki z wędkarskiej tuby są świetni i nie powinno sie usuwać ich filmików boże gdzie wy zmierzacie ?!

Zgadzam sie z kolega. Edytowane przez seba666
  • Like 2

Zgadzam się z przedmówcami - jeśli materiał promuje wypuszczanie keltów to ma duże walory edukacyjne. Ja szanuję wolę adminów więc idee wypuszczania keltów krzewię moimi filmikami na innym forum...

Edytowane przez Pawgas
  • Like 2

Przypominam o regulaminie. Zdjecia/filmy promujace polowy keltow nie sa mile widziane na forum.

To raczej jak znam polskie realia,wątek nie będzie rozwojowy.Ci co łowią srebrniaki(a jest ich bardzo niewielu w porównaniu z łowcami sezonowymi)nie będą publikować zdjęć i informacji.Ludzie nie lubią być podzieleni na sort lepszy czy gorszy.

• Like 9

W ramach info...

01.01 Piękna, mroźna pogoda. Na szczęście bez lodu. Las wędek ale mimo to miłe rozpoczęcie sezonu. Wróciłem bez brania ale za to widziałem ładny spław - chociaż tyle :) Złowionych ryb nie widziałem na własne oczy ale oczywiście słyszałem informacje o rybach złowionych przez innych wędkarzy.

02.01 Oziębiło się więc pojawiły się nawisy lodowe i rzeką płynie śryż. W tej sytuacji wędkuje się zdecydowanie trudniej. W obecnej sytuacji wiele miejsc nie do obłowienia. Wędkarzy było już mniej niż dzień wcześniej ale wciąż sporo. Nadal bez brania :( Byli tacy co mieli więcej szczęścia.

Dzisiaj jeszcze nie byłem nad wodą ale obawiam się, że będzie jeszcze trudniej niż wczoraj bo mróz nadal nie odpuszcza.

Dziwi mnie banowanie filmu...

• Like 2

03.01 Mróz zrobił swoje. Przez niską temperaturę i coraz większą ilość lodu w porównaniu do 01.01 dużo mniej wędkarzy. Nadal bez ryby ale spotkałem gościa, który złowił jednego dnia 3 szt.

Też miałem okazję poznać 02.01 tego kolegę, zresztą to nasz forumowicz ;)

• Like 1

W taką pogodę kieliszek dobrego trunku jak najbardziej wskazany :) ja niestety byłem kierowcą, to nie spróbowałem ale chłopaki chwalili swojaka ;) byliśmy 02.01 wyjazd bez rybek tak jak wcześniej koledzy pisali woda niska, śryż i zamarzające przelotki za to klimat nad wodą nie do opisania. :)   

• Like 1

W taką pogodę kieliszek dobrego trunku jak najbardziej wskazany :) ja niestety byłem kierowcą, to nie spróbowałem ale chłopaki chwalili swojaka ;) byliśmy 02.01 wyjazd bez rybek tak jak wcześniej koledzy pisali woda niska, śryż i zamarzające przelotki za to klimat nad wodą nie do opisania. :)   

"Nie śpi ktoś, by ktoś mógł spać" tym razem na Ciebie padło :P