Skocz do zawartości

Drwęca

kwasik

Rekomendowane odpowiedzi

Nie było dużo wieszaków  :P ,

ale ja tego nauczyłem się nie oceniać : bo to indywidualna sprawa.

Moje sumienie rządzi moją ścieżką,a inne ścieżki cóż - też prowadzą do satysfakcji.

Z tą nauką jest ciekawie...

sam nie mogę nauczyć nikogo niczego,za to mogę się od innych nauczyć wszystkiego(odrzucając nieprzydatne-naśladując wzorcowe).

Warto obserwować specjalistów w działaniu.

@Krab to było owocne spotkanie i dla mnie raczej koleżeńska pomoc,jeszcze raz dziękuję.

Już tęsknię do srebra... :)

Edytowane przez darek1
  • Like 2

Nie było dużo wieszaków :P ,

ale ja tego nauczyłem się nie oceniać : bo to indywidualna sprawa.

Moje sumienie rządzi moją ścieżką,a inne ścieżki cóż - też prowadzą do satysfakcji.

Z tą nauką jest ciekawie...

sam nie mogę nauczyć nikogo niczego,za to mogę się od innych nauczyć wszystkiego(odrzucając nieprzydatne-naśladując wzorcowe).

Warto obserwować specjalistów w działaniu.

@Krab to było owocne spotkanie i dla mnie raczej koleżeńska pomoc,jeszcze raz dziękuję.

Już tęsknię do srebra... :)

Spoko :) Fajnym ludzi pomagać, to sama radość.

A sreberka... gdyby powtórzył sie ubiegły rok, to bym nie narzekał ;)

Edytowane przez Krab
  • Like 1

Żałuj, bo prognozy póki co słabo sie potwierdzają. Niżej niż na -10 sie nie zanosi. Łowić sie raczej da ;)

Oj żałuję ale może nie potrwa to długo ;)

Może ktoś wybiera się z W-wy na sobotę 07.01?

Jutro popołudniu będę wiedział czy jadę.

• Like 1

No i oby się tylko rzeka nie "zamknęła"!

Dziś jednak nici z łowienia. Pomijam -10 i wiatr. Śryż i kra płynie rzeka.

byłem dzis 2 godzinki niestety bez kontaktu . kilka osób próbujących cos złowić jednak na zero. kra i śryż płynie jutro pewnie już nie do łowienia.

No i wykrakałem!... ;/

Witam.

W środę 04.01 byłem z ekipą na Drwęcy.Złaziliśmy się cały dzień, ale nie mam czym się pochwalić.Widziano jedną troć 70+ złowioną na muchówkę w okolicy mostu autostradowego i jedną spinkę podobnej ryby. Kolegów po kiju umiarkowanie nad wodą, spokojnie można było połowić, woda podniesiona lekko trącona. I to tyle, liczyliśmy, że przed mrozami coś się może będzie działo a tu standard niestety.