darek1 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Nie było dużo wieszaków ,ale ja tego nauczyłem się nie oceniać : bo to indywidualna sprawa.Moje sumienie rządzi moją ścieżką,a inne ścieżki cóż - też prowadzą do satysfakcji.Z tą nauką jest ciekawie...sam nie mogę nauczyć nikogo niczego,za to mogę się od innych nauczyć wszystkiego(odrzucając nieprzydatne-naśladując wzorcowe).Warto obserwować specjalistów w działaniu. @Krab to było owocne spotkanie i dla mnie raczej koleżeńska pomoc,jeszcze raz dziękuję.Już tęsknię do srebra... Edytowane 5 Stycznia 2017 przez darek1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 No i d..a, ekipa mi wymiękła, więc jutro nie zawitam nad Drwęcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Nie było dużo wieszaków ,ale ja tego nauczyłem się nie oceniać : bo to indywidualna sprawa.Moje sumienie rządzi moją ścieżką,a inne ścieżki cóż - też prowadzą do satysfakcji.Z tą nauką jest ciekawie...sam nie mogę nauczyć nikogo niczego,za to mogę się od innych nauczyć wszystkiego(odrzucając nieprzydatne-naśladując wzorcowe).Warto obserwować specjalistów w działaniu. @Krab to było owocne spotkanie i dla mnie raczej koleżeńska pomoc,jeszcze raz dziękuję.Już tęsknię do srebra... Spoko Fajnym ludzi pomagać, to sama radość. A sreberka... gdyby powtórzył sie ubiegły rok, to bym nie narzekał Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Krab 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 No i d..a, ekipa mi wymiękła, więc jutro nie zawitam nad Drwęcę Też miałem być nad wodą ale...... mrozy idą i lipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 No i d..a, ekipa mi wymiękła, więc jutro nie zawitam nad Drwęcę Żałuj, bo prognozy póki co słabo sie potwierdzają. Niżej niż na -10 sie nie zanosi. Łowić sie raczej da 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Też miałem być nad wodą ale...... mrozy idą i lipa Kurcze, fajnie by było w końcu razem połowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Może ktoś wybiera się z W-wy na sobotę 07.01? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Żałuj, bo prognozy póki co słabo sie potwierdzają. Niżej niż na -10 sie nie zanosi. Łowić sie raczej da Oj żałuję ale może nie potrwa to długo Może ktoś wybiera się z W-wy na sobotę 07.01? Jutro popołudniu będę wiedział czy jadę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Żałuj, bo prognozy póki co słabo sie potwierdzają. Niżej niż na -10 sie nie zanosi. Łowić sie raczej da Krzyś. Serio? Da się łowić? Ja odpuszczam przy -6st., jak tylko wiaterkiem dmuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 W ubiegłym roku też było przeraźliwie zimno... Pierwszego dnia udała mi się mała trotka - jak ślepej kurze ziarnko!... W tym roku niestety "zachorzałem", więc mogę Wam tylko kibicować Chłopaki i śledzić wydarzenia!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Krzyś. Serio? Da się łowić? Ja odpuszczam przy -6st., jak tylko wiaterkiem dmuchnie.Waldek, da się . Tylko co to za łowienie. Lizanie przelotek co trzeci rzut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 No i oby się tylko rzeka nie "zamknęła"! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek80 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja chcę jechać jutro lub w niedziele bo ma być mały mróz. Ale że mam nad rzekę 20 minut samochodem to może w tygodniu pojadę jak mrozy zejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 A może mały zlocik jb za tydzień??Temparura powinna być na +... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dziś jednak nici z łowienia. Pomijam -10 i wiatr. Śryż i kra płynie rzeka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 byłem dzis 2 godzinki niestety bez kontaktu . kilka osób próbujących cos złowić jednak na zero. kra i śryż płynie jutro pewnie już nie do łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 No i oby się tylko rzeka nie "zamknęła"!Dziś jednak nici z łowienia. Pomijam -10 i wiatr. Śryż i kra płynie rzeka.byłem dzis 2 godzinki niestety bez kontaktu . kilka osób próbujących cos złowić jednak na zero. kra i śryż płynie jutro pewnie już nie do łowienia.No i wykrakałem!... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) pozatym na brzegach juz spore nawisy lodu . trzeba poczekać na ocieplenie. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez leszekd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zima na całego. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zima na całego. No i weź tu Panie łów!... ...Ale za to jak pięknie! (...i bezludnie!) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 a może to inna rzeka bo jakoś ludzi mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 W porównaniu do 01.01. to ludzi mało, ale na pewno nie bezludnie.Szaleńców trochę było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Warunki się troche poprawią i wszystko szybko wróci do normy. Taka aura jeszcze bardziej wypości wędkujących i szybko zrobi się gwarno i tłoczno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg71 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam.W środę 04.01 byłem z ekipą na Drwęcy.Złaziliśmy się cały dzień, ale nie mam czym się pochwalić.Widziano jedną troć 70+ złowioną na muchówkę w okolicy mostu autostradowego i jedną spinkę podobnej ryby. Kolegów po kiju umiarkowanie nad wodą, spokojnie można było połowić, woda podniesiona lekko trącona. I to tyle, liczyliśmy, że przed mrozami coś się może będzie działo a tu standard niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 witam kolegów jak wygląda sytuacja nad Drwęca,chodzi o kre i nawisy lodowe,w weekend planuje wyjazd i się zastanawiam czy bedzie można powędkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi