artmaniac Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 może o to, że RZGW nie prowadzi zarybień, a sprzedając zezwolenia przyczynia się do nieracjonalnej gospodarki wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi pewnie o pieniądze? A może o stołki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 czy cos wiecej koledzy wiedza na temat ZAKAZU LOWIENIA NA RZECE DRWECY R>Z>G>W> w Gdansku wprowadzil zakaz amatorskiego polowu ryb od dnia 05.01.2011r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Tu znajdziesz tema Drwęcy http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=16662&am p;prevloaded=1&&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jest zgoda na lowienie do konca marca na rz.Drweca na odcinku gorskim. Potwierdzilem dzis telefonicznie w sekretariacie Okregu Torun. Pozdrawiam trociarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 To się zaraz zacznie dyskusja co z 1 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jak to co? Prima aprilis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Nie bedzie dyskusji. Wojewoda wprowadzil konkretny termin zakazu lowienia od 01.04 do 15.05. W RAPR rozdzial VI.Ochrona ryb pkt 4, w tym przypadku nie dziala.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Kaziu my lowimy na innych prawach bo to jest Rezerwat przyrody Rzeka Drwęcadobrze ze dopuszczono lowienie na wyznaczonych odcinkach rzeki przez Wydzial Ochrony Przyrody I Srodowiska .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Niby wiem. Ale w szczecińskiem RZGW dał zakaz od 2 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Czesc Kaziu.Moze po niedzieli zadzwonie do Okregu w Toruniu i pania dyrektor Grazynke dopytam konkretow. Ale chyba , bedzie jak pisalem wczesniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Szkoda Twojej fatygi. Wszystko się sprzysięgło , żeby nie udało mi się w marcu jechać na Drwęcę. Poczekam do maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Tak z ciekawości spytam którego z kolegów będę miał przyjemność spotkać nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ja będę pewnie kele Lubicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwojjtas Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 I ja pewnie z kilkoma kolegami będziemy od początku roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Też sie pojawię od 2 do 4 stycznia Wolał bym luty marzec ale zostalem przegłosowany przez resztę ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek80 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ja również cały tydzień będę walczył od 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Pierwszego będę w rejonie Unigumu lub plaży w Lubiczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 I ja tam bede się przechadzał....od Złotorii do Lubicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Pozwolenie zakupiłem więc i ja będę od 2 na Drwęcy pierwszego poszukam pstrążków I w takim razie do zobaczenia nad wodą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) A co mi tam pierwszego melduję się w Lubiczu a pózniej autostrada.Jak ktoś chce z Płocka zabrać się ze mną to proszę napisać,lub zadzwonić Edytowane 30 Grudnia 2013 przez wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spining Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Też sie pojawię od 2 do 4 stycznia Wolał bym luty marzec ale zostalem przegłosowany przez resztę ekipy Przemek nie wygaduj bzdur, nawet nie wspomnialeś o tym terminie więc żadnego głosowania nie było. Nie przesadzaj. W lutym i marcu też możemy pojechać - dodatkowo A teraz lepiej się pakuj na wyjazd Edytowane 31 Grudnia 2013 przez spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Jedziemy nad Drwęce 1.01.2014 z W-wy, mamy wolne 2 miejsca,zainteresowanych zapraszam na priw., Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 A co mi tam pierwszego melduję się w Lubiczu a pózniej autostrada.Jak ktoś chce z Płocka zabrać się ze mną to proszę napisać,lub zadzwonićTo jest szansa na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 To jest szansa na spotkanie Chętnie, mam nadzieję że znajdzie się jakiś chętny na wyjazd, kolega z ekipy się wyłamał i nasz wyjazd stoi pod znakiem zapytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi