wobek Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 To jest szansa na spotkanie Pewnie że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Kto startuje 1-go ze zlotorii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 http://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/49-wiesci-z-nad-wody/112393-drweca-2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Urobił ktoś coś?ludzi więcej niż wody,główny temat ,-że mało wódki .ryb ani śladu,czy coś ciekawego padło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrt80 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Urobił ktoś coś?ludzi więcej niż wody,główny temat ,-że mało wódki .ryb ani śladu,czy coś ciekawego padło? Kolega, przy mnie, 70 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 W Lubiczu ludzi pełno na oko 100 osób, rybki były trochę się zgubiłem w rachunkach ale na naszym odcinku było 10 szt, wszystkie po stronie parku.Niestety nie widziałem chętnych do zagarnięcia przynęt za C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Ryby padaly praktycznie na calym odcinku Zlotoria- Lubicz...mysle ze ok. 30-40 szt napewno i drugie tyle spadow ...nie widzialem sztuki pow 70 ale slyszalem o lososiu 93 centy ;-) ...przy podbieraniu krolowala oczywiscie oseka ;-) Edytowane 1 Stycznia 2014 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja widziałem taką ok 90 i mierzone 77, 73 oraz kilka mniejszych.Niestety z osęką to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 100 osób na tym odcinku. Musiało być cudownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Atmosfera była świetna mimo tłoku, szkoda tylko że po mojej stronie nie padły rybki.7 rybek padło na woblery Wobka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekk Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 W Lubiczu padły z jedego miejsca trzy sztuki po 85 cm dwa samce i jedna samica , powinna być jeszcze jedna, na pozostałych odcinkach ryby brały sporadycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) A to rybki złowione na trociowe bonito 8.5cm i 7.5cm Edytowane 1 Stycznia 2014 przez lukomat Fotki niezgodna z regulaminem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A to rybki złowione na trociowe bonito 8.5cm i 7.5cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Piękne trocille oby na jutro jakieś został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Przypominam po raz kolejny o regulaminie dotyczacym publikacji zdjec na jerkbait.pl Fotki panierowanych, mietolonych, cieknacych ikra, krwia etc ryb nie sa na tym portalu mile widziane. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 oj a widziałeś wypoczętego kelta? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wyrywkowe info z Parsęty;http://www.pzw.org.pl/1479/wiadomosci/88725/60/wyniki_tegorocznej_beczki_piwa_oraz_fotorelacja_z_zawodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 za mostem kolejowym na rynnie stała ekipa kilkunastu ludzi jeden obok drugiego,tam ponoć coś się działo,ale ja nie podchodziłem tłumu nie lubię,tym tłumu z hakami na plecach gotowymi przebić wszystko ponad wymiar.w dół rzeki było mniej ludzi. w weekend zaatakuje ponownie.co do propozycji C&R z ulotki na drzewie,no niestety obśmiewana była dobrze wiedzieć że kilkadziesiąt ryb pływało w tej wodzie,szkoda tylko że po 1 stycznia pozostaje świadomość że na pewno w wodzie jest mniej ryb o te kilkadziesiąt sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 info prosto z nad rzeki - dziś skoro świt kolega wyłowił komplecik samczyków - szału nie ma - 41 i 43cm - rybki wróciły do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 kolejny samiec wyjechał z wody - tym razem 83cm i 4,6kg - 3ryby złowione przez jedną osobę - cieszy też to, że wszystkie łyknęły woblery mojej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 za mostem kolejowym na rynnie stała ekipa kilkunastu ludzi jeden obok drugiego,tam ponoć coś się działo,ale ja nie podchodziłem tłumu nie lubię,tym tłumu z hakami na plecach gotowymi przebić wszystko ponad wymiar.w dół rzeki było mniej ludzi. w weekend zaatakuje ponownie.co do propozycji C&R z ulotki na drzewie,no niestety obśmiewana była dobrze wiedzieć że kilkadziesiąt ryb pływało w tej wodzie,szkoda tylko że po 1 stycznia pozostaje świadomość że na pewno w wodzie jest mniej ryb o te kilkadziesiąt sztuk....kilkadziesiąt pięknych stworzeń,zabitych,wręcz zaszlachtowanych ... nóż sam w kieszeni się otwiera !!!!!!...ale co tam,najważniejsze że kubki smakowe przez kilka minut zaznają rozkoszy.Później to już tylko proces trawienia, wizyta w WC i....tyle zostaje z "cudów Natury"LUUUDZIEEE !!! - trochę refleksji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dla mnie jest coś magicznego w łowieniu tej ryby,tym bardziej że nie jest to płotka i wszędzie jej niema,na parkingu miałem wrażenie,iż co niektórzy jak by im zaproponować rybę za free wyjętą z bagażnika,to by nawet gratów nie rozkładali tylko zawinęli się do domu-bo już towar jest to jest dobrze!!!Dziwnie jest tak zetknąć się z tak skrajnie różnymi podejściami do połowów tych fajnych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Niestety ja dziś bez rybki .Jedną widziałem 80+ oczywiście beret jak 3/4 pechowych trotek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Czysto poglądowo myślę, że warto wrzucić... http://www.youtube.com/watch?v=PIEvlipxC-Q 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 No to jutro ja popróbuję... Podobno jest tyle ryb że same wychodzą na brzeg... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi