Mamy dzisiaj ostatni dzień starego roku. Czas na zrobienie listy celów na następny, 2009r. Co planujecie - wyprawy, sprzęt, ryby? Chętnie posłuchamy a ... w końcu roku powrócimy do tego wątku.
Zacznę tym razem od siebie Na początek pstrągi. Traktuję je przede wszystkim jako dobrą rozrywkę - odpoczynek, spokój i ... dobrą zabawę. W tym roku nie planuję wielkiego przeskoku jeśli chodzi o wielkość ryb - raczej na luzie a ilość wizyt nad wodą podyktowana będzie ilością czasu wolnego.
Później wiosna - w tym roku chciałbym porządnie wygiąć wędkę muchową, którą zrobił mi Daniel z xRods. W zeszłym roku nie miałem okazji jej sprawdzić. Będą to pewnie szczupaki.
Chodzi mi po głowie musky ... trochę większy niż poprzedni Na razie tylko chodzi ... bo realizacja tego planu jest uzależniona od wielu czynników, których przewidzieć na razie nie sposób. Gdyby to jednak wyszło ... byłbym super zadowolony.
Sprzętowo? W tym roku nie zamierzam poszerzać swojego sprzętu. Kupię tylko jakiś fajny kołowrotek pod wędkę muchową i to wystarczy.
Pytanie
admin
Cześć,
Mamy dzisiaj ostatni dzień starego roku. Czas na zrobienie listy celów na następny, 2009r. Co planujecie - wyprawy, sprzęt, ryby? Chętnie posłuchamy a ... w końcu roku powrócimy do tego wątku.
Zacznę tym razem od siebie
Na początek pstrągi. Traktuję je przede wszystkim jako dobrą rozrywkę - odpoczynek, spokój i ... dobrą zabawę. W tym roku nie planuję wielkiego przeskoku jeśli chodzi o wielkość ryb - raczej na luzie a ilość wizyt nad wodą podyktowana będzie ilością czasu wolnego.
Później wiosna - w tym roku chciałbym porządnie wygiąć wędkę muchową, którą zrobił mi Daniel z xRods. W zeszłym roku nie miałem okazji jej sprawdzić. Będą to pewnie szczupaki.
Chodzi mi po głowie musky ... trochę większy niż poprzedni
Na razie tylko chodzi ... bo realizacja tego planu jest uzależniona od wielu czynników, których przewidzieć na razie nie sposób. Gdyby to jednak wyszło ... byłbym super zadowolony.
Sprzętowo? W tym roku nie zamierzam poszerzać swojego sprzętu. Kupię tylko jakiś fajny kołowrotek pod wędkę muchową i to wystarczy.
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
4
3
3
3
Popularne dni
31 Gru
33
2 Sty
10