Mordeo Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Potrzebuję części zaznaczonej czerwonym kółkiem. Jest to plastikowa część łącząca wysuwaną dźwignię ssania z klapką zamykającą w gaźniku.Część ta pękła mi i nie daje się niczym skleić. Czy ktoś ma może takową, albo wie, gdzie można coś takiego kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mordeo Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Rok produkcji 1983. Może mi ktoś pomoże znaleźć numer tej części, bo ja przeglądałem i jakoś nie umiem jej znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebson Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Chyba masz problem bo ta cześć nie występuje osobno tylko jako całość http://www.boats.net/parts/search/Suzuki/Outboard/1983/DT8LD/Carburetor/parts.htmlłatwiej chyba żeby ktoś dorobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mordeo Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 No właśnie. A może ktoś ma z jakiegoś "dawcy części"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebson Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Spróbuj to wymontować jeśli to plastik to łatwo dorobić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mordeo Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Kurna, boję się trochę, bo żeby to wymontować i poskładać, to trzeba kupę śrubek - śrubeczek i małych pierścieni Seegera poodkręcać i pootwierać.Boję się, że potem nie poskładam, tak jak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebson Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 zrób lepsze zdjęcie z bliska żeby dobrze się przyjżeć widzę dwa cięgienka nie powinno być dramatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Greg77 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 presigeserwis spisz numer silnika zadzwoń powinni pomóc jesli nie mają to ściągną z japoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mordeo
Potrzebuję części zaznaczonej czerwonym kółkiem. Jest to plastikowa część łącząca wysuwaną dźwignię ssania z klapką zamykającą w gaźniku.
Część ta pękła mi i nie daje się niczym skleić.
Czy ktoś ma może takową, albo wie, gdzie można coś takiego kupić?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi