piotrekOlc Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Cześć, Poszukuję multiplikatora castingowego wysokoprofilowego, którym będę spinningował w norweskich fjordach przynętami zakresu 20-100g.Maksymalna cena to 600-700zł.Czekam na ciekawe propozycje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Kup sobie abu c4 5600 nówka za ten fundusz. Używane revo toro można by się zamknąć też w tej kwocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Nawet niedawno gdzieś widziałem Revo Toro 61. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Bez przesady panowie... Za taka kwotę kup sobie daiwa luna 203/253 i po temacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekOlc Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Czy jest możliwość wymiany knobu w abu c4 z dwóch małych na jeden większy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Czy jest możliwość wymiany knobu w abu c4 z dwóch małych na jeden większy??Z tego co mi wiadomo tylko w revo toro NaCl i od 20 gram to wersja 51, której zresztą jestem posiadaczem. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Abu Record 61 ma Power Handle. Super wygodna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Czy jest możliwość wymiany knobu w abu c4 z dwóch małych na jeden większy??Jest coś takiego jak POWER HANDLE. Można zamontować do większości ambasadorów. Koszt na ebay 18-35$ + wysylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Z jedną uwagą.Jeśli młynek ma miotać, power handle musi mieć przeciwwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Z jedną uwagą.Jeśli młynek ma miotać, power handle musi mieć przeciwwagę. Może inną przeciwwagę mam na myśli, ale z tego co mi wiadomo rzucając z pochyleniem na ośkę w teorii ma latać jeszcze lepiej Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zapewne Krzysiek_W miał na myśli przeciwwagę na korbie, czyli obciążenie po przeciwnej stronie rączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jakoś nie zauważyłem, żeby przeszkadzało mi to w rzutach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A ja przed godzinka miałem w ręku daiwa lexa 400 i muszę powiedzieć że jestem w bardzo pozytywnym szoku. Mega szpula. Fajnie kręci. Hamulec 22lb. Długa korba. Na prawdę nie ma się do czego doczepic. Do tego wszystkiego żeby było ciekawiej mega odsunięty wodzik który jest wysprzeglany przy rzucie. Przypominam że jest jeszcze wersja 300. Myślę że w tym przedziale cenowym będzie baaaardzo ciężko o konkurencję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pional2000 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Według mnie wybór Abu C4, a Luna jest tylko jeden. Kiedys gdzies juz o tym było. Cena nowych itp. Ja mając oba Lune na 100%. Warto dopłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Zapewne Krzysiek_W miał na myśli przeciwwagę na korbie, czyli obciążenie po przeciwnej stronie rączki. ABU_Record_61_1.JPG Dokładnie to. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi