77robson Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Czy ktoś testował ten multik. Od ilu gram da się łowić komfortowo,mam na myśli rzuty powyżej 30 metrów bez bród małą lekką przynętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar23 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Posiadam Tatulę Type R 8,1.1 od miesiąca Jest to mój pierwszy multik tak że puki co uczę się i dystans 30 metrów osiągam 7-10 gr główka + guma 3 . ale są to moje początki tak że brody się mi jeszcze zdażają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Pociesze Cię. Jak już będziesz mniej początkujący to brody nadal się będą zdarzały... No chyba że będziesz łowił "poskrecany"... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 ..."No chyba że będziesz łowił "poskrecany"... "...jak to jest ...poskrecany? (ja chyba tak łowię ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) ..."No chyba że będziesz łowił "poskrecany"... "...jak to jest ...poskrecany? (ja chyba tak łowię )Kol pewnie chodzi o poskrecane hamulceW sumie czasami sam tak lowie hehe Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Edytowane 25 Czerwca 2014 przez deejaybialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 No dlatego wpisalem w " " żeby się można było doszukać drugiego dna ;-) Poza tym może być poskrecany i poskrecany ... Ale grunt by łowienie sprawiało przyjemność i czasem coś się uwiesilo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Kurcze, ale ja na prawdę bez żadnej złośliwości, przytyków i uszczypliwości pytałem powaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Robson tylko napisz nam jeszczę co miałeś na myśli pisząć.................. małą lekką przynętą.Bo np dla mnie mała i lekka przynęta to twisterek 2,5cm na 2gramowej główce, albo woblerek 2gr 25mm, a dla Ciebie to może być twisterek 5cm na 5gramach i wobler 5cm o wadze 5gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77robson Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Mała lekka przynęta to dla mnie 4gram + 5cm przynęta .10 gram leci bez problemu ze zwykłej tatuli ,którą skuteczni łowię.Chciałbym złożyć lżejszy zestaw stąd pytanie o tatule type r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Może lepiej poszukać czegoś dedykowanego do lżejszego łowienia, żeby miec pełen komfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77robson Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Biorę taką opcje pod uwagę,niedawno widziałem rewo mgx ,sprzedawał kolega z forum .Z drugiej strony ciekawią mnie właściwości rzutowe type r.Czekam na opinie użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Na główce 3g + jakakolwiek guma leci na zadowalające odległości Testowane na kiju Cormorana do 28 g. (cw. zawyżony) i na plecionce Dragon Jiggin Braid 0,16. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Na główce 3g + jakakolwiek guma leci na zadowalające odległości Testowane na kiju Cormorana do 28 g. (cw. zawyżony) i na plecionce Dragon Jiggin Braid 0,16.Piotrek, tylko co kryje się pod pojęciem "zadowalających odległości"? Możesz wskazać na oko jakie metry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Na jakieś 25-30 m poleci, oczywiście nie pod wiatr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77robson Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dziękuję za odpowiedzi.Decyzja zapadła ,do lżejszego casta na szczupaka zakupię taule type r.Ciekawe za ile złotowęk mogę ją mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Na jakimś forum widziałem niedawno za mniej niż 600?! ale gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Za 660 to widziałem, ale taniej to trudno, zważywszy, że w USA kosztują na nasze 450 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) No wiesz, to "?!" oznacza , że może mi się coś pofrędzelkować i oczywiście masz rację (co to znaczy młody umysł ) http://jerkbait.pl/topic/41789-sprzedam-daiwa-tatula-type-r/?hl=%2Bdaiwa+%2Btatula Edytowane 30 Czerwca 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jak też czasem słyszę dzwony, ale nie pamiętam, w którym to kościele... Bilobil jak nic powinienem brać, ale... zapominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 To ciekawe, że i ja zapominam o lekach a zawsze pamiętam ... o browarku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77robson Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Oglądałem tatule type r http://jerkbait.pl/t...=+daiwa +tatula,cena dobra,ale wolałbym z gwarancją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGBOBAS Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Witam.Na wstępie chciałbym się przywitać.Mam na imię Łukasz i jestem "nowy" na forum Chciałbym zakupić Tatule type r do połowu sandaczy kogutami do 25gr ciężaru.może ktoś, coś o tym multiku więcej powiedzieć? jakieś + i - ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 O tatuli już chyba wszystko zostało napisane. http://jerkbait.pl/topic/25428-najnowsza-nowo%C5%9B%C4%87-daiwa-tatula/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Witam.Na wstępie chciałbym się przywitać.Mam na imię Łukasz i jestem "nowy" na forum Chciałbym zakupić Tatule type r do połowu sandaczy kogutami do 25gr ciężaru.może ktoś, coś o tym multiku więcej powiedzieć? jakieś + i - ?Do przywitania się mamy osobny dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ja muszę sprawdzić jak na moim Abu Revo LT 3g lata....... odległość jutro sprawdzę z ciekawości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi