marcin_krych Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 @biker1-pytam z ciekawości.Co ma piernik do wiatraka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 @biker1-pytam z ciekawości.Co ma piernik do wiatraka?ciekawość wiem że to nie Tatula ale ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Warto pomyśleć o CT. Wszelkie pytania powinien rozwiać film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 mam R-kę i 10 gram plus 8 cm gumiak lata na prawdę daleko przy skręconych hamulcach... wprawny operator uzyska na pewno lepsze odległości. jeden minus to waga, reszta to jak za taką cenę to same plusy... TWS robi robotę. nie łowiłem ciężej niż łączna masa ok 20 gram więc tu się nie wypowiem. ale wybieranie luzu po podbiciu kijem super. mogę to porównać do revo SX gen3 który ogólnie jest chwalony i mi przyjemniej się łowi tatulą.... do revo mgxtreme nie ma sensu porównywać - nie ta waga i zakres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Odgrzeję kotleta. Szukam młynka na prawą rękę. Odezwał się do mnie kolega, że ma na sprzedaż tatulę type r100xs ( to samo co type r100xsl).Z uwagi , że kompletnie się nie znam na multikach to pytanie brzmi : do jakich przynęt jest przeznaczony ten multik? Multikiem planuje łowić max sliderem 10s.Czy jest to multik raczej do lżejszych zastosowań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_95 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Cześć. Ja na swoją Tatule czekam, zamówiłem CT 100 HSL Type R, jako swój pierwszy multik. Właśnie pod takie gabaryty jak 10s, z tego co ja wyczytałem na forum, a niemało tego wszystkiego tutaj. To spokojnie ta Tatka powinna obsłużyć takie przynęty. I ludzie jej do takich też używają. W opór jest w tym dziale wątków poświęconych tematyce pierwszych zestawów. Polecam poczytać, można się dowiedzieć przy okazji więcej o samym castingu. Edyta. Type R to czerwone wstawki na budzie + lżejsza szpula dzięki której multik lepiej ogarnia lekkie przynęty. Edytowane 29 Września 2017 przez Bartek_95 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi