ŁukaszGD Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Widzę, że dane jest mi otworzyć wątek Pstrągi 2009 Poniżej dzisiejsza rybka, troszkę wychudzona, ale waleczna . No to czekamy na następne fotki Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 no to teraz się posypie gratujacje, napisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Gratulacje!!!! Czekam na następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 No to ladnie pierwszy potok 2009 juz jest gratulacje Dzis i ja rozpoczalem sezon ale niestety bez rybki rzeczka w miare mocno oblodzona, ale coz jutro tez jest dzien <_< ponizej fotki z dzisiejszego wypadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dziś 40 i 43 cm no i jakieś króciaki. Wszystko na 8 cm wobler : . PS Zdjęcie z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Lukasz , Slawek , Adzio ...gratulacje ...no to czekamy na Poppera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 @Łukasz i Sławek gratulacje! Na razie północ-południe 3:0 Ja tym razem nie miałem szczęścia, ale sezon otwarty.Ciekawy jestem wyników kolegów z Dolnego Śląska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 gratuluję szczęśliwym łowcom i rownież jak @jerry czekam na @poppera,jednak coś mi mówi że Waldek jeszcze walczy z królem o którym pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witajcie.Oto pstrag kolegi Mariusza-Rocky z wyprawy trociowej nad Rede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Piotrek szybki jesteś Ja dopiero o 6-tej dotarłem do domu.Widzę że wyszedłem jak zwykle-sponiewierany w boju, przekrzywione okulary,zawiedziona mina(bo to jednak nie troć ). Uchwyt niedbały,ale to tylko chudzina 43cm. Mimo to dzielnie zniósł uwalnianie mocno wpiętej kotwicy i z zaleceniem diety proteinowej i siłki,żwawo popłynął nabierać masy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Gratki chłopaki za niezłe rozpoczęcie sezonu pstrągowego.Ja również byłem na moim siurku. Woda niska, klarownie czystaale cosik się połowiło. Ogólnie ryby jak na ten stan stały w standardowych miejscach, czyli rynny, dołki i zwałki. Najlepszą przynętą okazał się spigotowy kogucik na 5gr główce. poniżej parę fotek z rozpoczęcia sezonu... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Nie no patu widze ze cos nie cos tam dopadles na te koguciki moze sam sie w takie zaopatrze moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Patryk zobaczyłem fotki.. i odrazu lepiej sie poczułem.. Dziś jeszcze musze odchorowac... Ale jutro uderzam na swoje siurki, zobaczyć ile im sie urosło przez te 4 miesiace.. Oczywiście Wielkie Gratulacje jak zwykle dałeś czadu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 ...pstrągi jak na ten okres są już w miarę w dobrej kondycji, waleczne i agresywne... Wszystkie pstrągi mają wymiar forumowy,wróciły całe i zdrowe do swoich domków... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 No Panowie, Gratulacje ,miło widzieć tak piękne ryby Orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Gratuluję chłopaki rybek Ja wybieram się już sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 No Patryk to ostatnie zdiecie kapitalne ...moze do kalendarium na styczen by trafil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mariusz.Jeszcze z gratami poszedlem do tesciow(klatke obok)zjadlem obiad potem ciasto,wypilem herbate zabralem rodzinke i poszedlem zamiescic zdjecia. ps.juz nakrecilem zone na sobote.PZDR.Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 @Jerry, why not?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Gratuluje Wam wszystkim. Pieknie ubarwione pstragi PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 @ patu gratuluje super fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 @ patu gratuluje super fotki ...dzięki @warciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 @Patu gratki, fajnie połowiłeś, a któż robił fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi