bartek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 PIĘKNE RYBKI TE PSTRĄGI...GRATULUJE ŁOWCOM UDANEGO ROZPOCZECIA SEZONU!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 JA SEZON ROZPOCZĄŁĘM WCZORAJ I JESTEM CAŁKIEM ZADOWOLONY. 5 RYB NA KIJU W TYM 39 I 44 WYJĘTE, 2 POZOSTAŁE OKOŁO 45 CM I JEDNA RYBA W GRZANICACH 50 CM WYCZEPIŁY SIĘ PO KROTKIM HOLU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 A łowisz rownież w Pasłęce?Ja jestem z Elblaga i łowie czesto na Pasłęce.Ciekawi mnie jak jest z Pasłęką w rejonie Olsztyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 JA SEZON ROZPOCZĄŁĘM WCZORAJ I JESTEM CAŁKIEM ZADOWOLONY. 5 RYB NA KIJU W TYM 39 I 44 WYJĘTE, 2 POZOSTAŁE OKOŁO 45 CM I JEDNA RYBA W GRZANICACH 50 CM WYCZEPIŁY SIĘ PO KROTKIM HOLU.witaj na forum, milego uzytkowania mamy taki zwyczaj, ze nowi uzytkownicy mowia 'czesc' i przedstawiaja sie ... fajnie byloby gdybys przestal tak strasznie glosno krzyczec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 39cm Gratuluje rybki, jednak jak koledzy juz zdazyli zauwazyc jest ona krotsza niz wymagana regulaminem. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 A łowisz rownież w Pasłęce?Ja jestem z Elblaga i łowie czesto na Pasłęce.Ciekawi mnie jak jest z Pasłęką w rejonie Olsztyna. Zagadnij Sławka (w podpisie: polska północna), zna Pasłękę jak własną kieszeń. Ja jako niepstrągujący, niestety nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 39cm http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5362& ;start=0& Zanim Cię zjedzą Witaj na forum!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 @patu piękna sztuka dzisiaj byłem drugi raz na kropkach w tym sezonie i w końcu złowiłem pierwszego pstrąga, co prawda nie był za duży /29 cm/ ale i tak cieszy tak jak @bassy polecam haki bezzadziorowe, usuniecie ich kombinerkami z kotwiczki zajmuje kilkanaście sekund, na pewno robią mniejszą krzywdę rybom w trakcie odhaczania pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ciesze sie, ze lowicie i gratuluje wszystkim lowcom. Zdaje sobie sprawe, ze moze byc trudno o fajne zdjecia w niektorych sytuacjach, jednak....postarajcie sie.. Ryba rzucona gdzies w snieg nie wyglada dobrze...to zreszta tyczy sie nie tego watku ale raczej wszystkich. Jak sie jest samemu na rybach pozostaja proby z pilotem do aparatu (przy braku obracanego ekraniku) albo zrobienie fotki rybie druga reka (w 1ej ryba, w drugiej aparat).Lowcy co prawda w ten sposob nie da sie uwiecznic ale nie figuruje na zdjeciu rowniez w przyp. zdjecia ryby na ziemi. Wlasnie z tego powodu tak dlugo przymierzam sie do nowego ap. fot...ani rusz wybrac dobrze. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Gratulacje dla patu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 ...niekoniecznie klkaset A kopnąć Cię w 4 litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pozwolę sobię na mały OT. W moim regionie wprowadzono kilka odcinków no kill na wodach pstrągowych oraz koniecznosć używania haków bezzadziorowych.Analizowałem sobie pobieżnie co prawda fotki z Pstrąga 2008 i zadziory jednak były <_< Jestem trochę nakręcony gdyż wprowadzenie takich obostrzeń w moim regionie cieszy mnie niemziernie. Przypominam że łowienie z zadziorami zwłaszcza pstrągów w zimie delikatnie mówiąc mija się z zasadami C&R tak przecież propagowanymi na tym forum - dlatego koledzy namawiam do zgniatania zadziorów Polecam takie haki- http://cgi.ebay.com/Owner-Cultiva-Plugging-Single-Stinger-Ho ok-Barbless-4_W0QQitemZ350131556903QQcmdZViewItemQQimsxZ2008 1127?IMSfp=TL081127116005r21408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 jakieś oczka duże mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Takie jak kotwica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Tyż prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 ...niekoniecznie klkaset A kopnąć Cię w 4 litery Eeee no niekoniecznie kilkaset, można też kilka tysięcy np: do Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jak tam wyniki?Ostatnio mocno przymroziło, ktoś z Was połowił kropkowańce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 U mnie jedna wielka lipa rzeczki i ciurki pozamarzane wiec nic tylko w domu siedziec i wobki strugac w wolnym czasie a wlasnie jak u was panowie? tez wam pozamarzaly rzeczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Robimy to samo co Ty, strugamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 No chyba ktoś dziś coś złowił - pogoda umożliwiała łowienie. Może nawet ktoś pobił swój rekordzik . Może to nawet ktoś z redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 No chyba ktoś dziś coś złowił - pogoda umożliwiała łowienie. Może nawet ktoś pobił swój rekordzik . Może to nawet ktoś z redakcji O czymś nie wiemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ..idę o zakład, że Remek pobił PB ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 no właśnie chciałem Remkowi pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 No to niech remek sie pochwali czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ..idę o zakład, że Remek pobił PB ...Przegrałeś co wygrałem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi