patu Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 @Łukasz, gratki za kropki... tak 3maj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Dzis jednego pstrucha zlapalem tylko szkoda ze maly, taki ot pod wymiarek Ale dawno nie odwiedzana rzeczka przez moja osobe obdarzyla mnie pieknymi widoczkami trzy fotki: Jutro prawdopodobnie bedzie CD w pogoni za kropami O a jak juz pisze to sie zapytam was, czy u was tez jest juz od groma zab nad rzeczkami?? bo u mnie dzis juz bylo ich sporo, duzo zwlaszcza splywalo z pradem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 D O a jak juz pisze to sie zapytam was, czy u was tez jest juz od groma zab nad rzeczkami?? bo u mnie dzis juz bylo ich sporo, duzo zwlaszcza splywalo z pradem Żaby, już??? Ja nie widziałem jeszcze ani jednej obudzonej... jedyne z którymi miałem kontakt to te manns`a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 No wlasnie sie dzis bardzo zdziwilem jak zobaczylem ich az tyle i to o tej porze roku,nie wiem moze tym zabkom w mojej okolicy sie zegarki przestawily , chociaz juz od kilku dni u mnie jest cieplo.na to wychodzi ze jutro trzeba bedzie trzeba na jakas gumowa zabke sprobowac szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Żabki nie są wymagające - czasami wystarczy kilka cieplejszych dni, aby wypełzły ze swoich norek.. Zdarzało mi się łowić pstrągi plujące płazami już w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Już wybrałem - nie będę już spinningował Do pierwszej brody Nie umiem zrobić brody, której nie mogę odplątać Po za tym wczoraj jakoś nie miałem żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A ty @Efex jak w tym roku?? zaliczyles jakis udany wypad nad rzeke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A ty @Efex jak w tym roku?? zaliczyles jakis udany wypad nad rzeke? Ja na razie wciąż jestem dziewicą w tym roku i rehabilituję kulasa po operacji, ale dzień, w którym pojawię się nad wodą nadchodzi wielkimi krokami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 To tam szybko dochodz do formy bo kropki czekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A ty @Efex jak w tym roku?? zaliczyles jakis udany wypad nad rzeke? Ja na razie wciąż jestem dziewicą w tym roku i rehabilituję kulasa po operacji, ale dzień, w którym pojawię się nad wodą nadchodzi wielkimi krokami... Zdrowia A Tobie Adzio gratuluję. Wychodziłeś swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A no wychodzic to swoje wychodzilem ale co tam sport to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Dzięki chłopaki. Zamelduję jak się zacznie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Jutro prawdopodobnie bedzie CD w pogoni za kropami @adzio.Jutro w pogoni za kropami będzie Composite Developments?!? Ten portal skrzywia moją psychikę Bardzo ładne masz widoki nad tą rzeczką. @ŁukaszGDGratuluję ładnego kropka. Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Gratuluje rybek.Moja psychike tez wykrzywia ale juz w inna strone...o gratach wedkarskich juz sie nagadalem, ile mozna? Dwie wieże . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Jakoś znajomo to wygląda <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Gumo- Tolkien dzieki za TO zdiecie z Tytulem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Jakoś znajomo to wygląda <_< Ano znajomo Jurku a Ty co cicho siedzisz? Na choinkowej nie piszczą już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Piszcza kiciuniu ... niestety dopiero 1 marca bede na audiencji . Tylko TO mnie trzyma przy zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Weekendowy.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Fajnie pojechał na ogonie i miał piękne zrywy Gratulacje Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Piszcza kiciuniu ... niestety dopiero 1 marca bede na audiencji . Tylko TO mnie trzyma przy zyciu Ale teraz to stajecie się bogaci po drugiej stronie Oceanu Mnie podwyżka przelicznika kursu waluty skutecznie wyleczyła z zakupów Jurku, trzymam kciuki i liczę na zdjęcia z choinkowej. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Dołączam sie do życzeń i czekam na zdjecia Jurek. PozdroGumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Wczoraj popołuniu wybraliśmy się nad wodę. Ogólnie nic specjalnego się nie działo, ale na koniec łowienia udało się złapać jednego kropka Cały bajer w tym, że pożyczyłem wędkę od kumpla, żeby sobie na koniec porzucać i na jego przynęcie zameldowała się kolorowa rybka . Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 ...taki to ma dobrze, popołudniu nad wodę ..Gratki Łukasz za kolejnego wielokropka.P.S. Ja atakuję dopiero w week Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Łukasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi