Baloo Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 no, no kolego. Dajecie tam czadu na północy. GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 @Patu - dobre, dobre @Remek - dzięki @Mateusz - no jak widać coś tam daje się złapać, miejmy nadzieję, że na tym nie koniec <_< Pozdro! Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ostatni raz pożyczyłem komuś wędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ostatni raz pożyczyłem komuś wędkę Efex pożycz od kogoś innego - mogę pożyczyć pstrągówkę tylko ... z multikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Gratulacje Łukasz !Ewaryst, proszę pożycz mi cokolwiek, tylko nie życz mi połamania kija ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ewaryst, proszę pożycz mi cokolwiek, tylko nie życz mi połamania kija ! Dobre Robert, bardzo dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Nie Robercie. NIE MA MOWY.Jak rok temu pożyczyłem Baloo nowy zestaw na 5 minut, to złowił największego szczupaka dwudniowej wyprawy,choć wcześniej nie złowił ani jednego. Teraz Łukasz łowi pstrąga na moją nową wędkę, a dostał ją na chwilkę. Koniec z tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 @Efex - to tylko świadczy o tym, że trzeba umieć posługiwać się nowym zestawem. <_< złowiłem wcześniej - ale jakiegoś pikuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 @Efex - to tylko świadczy o tym, że trzeba umieć posługiwać się nowym zestawem. <_<@Baloo - no teraz to już Ci Ewaryst NA PEWNO nic nie pożyczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Spoko. Jakoś to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Byłem dzisiaj na potokach i ochrzciłem nową wędkę. Złowiłem dwie sztuki ok. 30 cm. Ryby w zdecydowanie lepszej kondycji niż w styczniu, nabrały już ciała i mają więcej sił do walki. Brania były zdecydowane, zero podskubywania pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Byłem dzisiaj na potokach i ochrzciłem nową wędkę. Złowiłem dwie sztuki ok. 30 cm. Ryby w zdecydowanie lepszej kondycji niż w styczniu, nabrały już ciała i mają więcej sił do walki. Brania były zdecydowane, zero podskubywania pzdrGrzecho Gratuluję Też byłem. I wędkę nową ochrzcić chciałem.Niestety woda acz czysta, o dobrym poziomie, pusta była. A może to nie mój dzień był Za to, od czasu do czasu, taki widoczek i podobne, umilał mi, ponad trzygodzinny spacer z wędką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Waldku super fotka ,Fajna walentynka ci towarzyszyła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 witam wszystkich forumowiczów.dziś nareszcie udało mi się przełamać złą passę.kilka słabych styczniowych wyjazdów odrobiłem jednym walentynkowym. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @bartek,piękny okaz ,moje gratulacje.Na co się skusił?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Fajna Walentynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @bartek, szczena mi opadła GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @Bartek, taki pstrągol to lepsze niż walentynki z kobietą Piękna ryba, jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 w końcu pstrągi to moja miłość!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 piękny kropas @bartek gratulacje pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 witam wszystkich forumowiczów.dziś nareszcie udało mi się przełamać złą passę.kilka słabych styczniowych wyjazdów odrobiłem jednym walentynkowym. piękny kaban ... gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @bartek wielkie graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 w końcu pstrągi to moja miłość!! Miłość i to nie bez wzajemności! Piękny okaz, gratuluję udanego wypadu!! A że nie ma miłości bez zazdrości, to chyba mamy trójkąt, bo ja Ci zazdroszczę jak cholera!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Gratulacje! Kurcze czy to tylko zbieg okoliczności, że północ tak szaleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ogromne gratulacje!!!!!Prześliczna bestia Jak długo go holowałeś i na jakiej lince?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi