Baloo Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 @Ewaryst - kup sobie pasek do spodni, bo Ci nieco spadają. No chyba, że nawiązujesz do hip-hopowych standardów przełomu wieków... Kuźwa, na DŚ straszna bieda, zima śnieg, a pstrągi chude, zmarznięte i bardzo niechętne do współpracy. Potem zwykły ludek wchodzi na J.pl zobaczy takiego spasionego kabana z północy i nie wie co ma ze sobą zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 @Mateusz - no schudło mi się trochę ostatnio. Sam nie wiem z czego to mi się bierze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Efex,może ty tylko na samej zupce chmielowej jedziesz?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 @Heniutek - wtedy rósł by mi brzuszek. Poza tym ja jestem wrogiem alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 NO tak - a ja muzykiem! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Miałem nie reagować na tę prowokację, ale czy Ty @Baloo nie kończyłeś przypadkiem jakiejś szkoły muzycznej? Zamiast pisać bzdury, weź się lepiej za wędkę.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 ... jedyny pstrąg dzisiejszej wyprawy ....O kilokaloriach spalonych podczas przemierzania zaśnierzonych pól i lasów nie wspominam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ale się zażarł. Bestia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Moj ulubieniec i nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 ... jedyny pstrąg dzisiejszej wyprawy ....O kilokaloriach spalonych podczas przemierzania zaśnierzonych pól i lasów nie wspominam Witam, ale, ale on nie spełnia warunków regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 ... , faktycznie, zapomniałem ... poza tym on bardziej release niż catch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 To że nie spełnia wymogów regulaminu to pół biedy Najgorsze jest to że to jakiś mutant, niby pstrąg a płetwy ma ostre jak okoń PS.Fajne zdjęcie. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam, ale, ale on nie spełnia warunków regulaminu Tym razem przymknę oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waszadi Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 To że nie spełnia wymogów regulaminu to pół biedy Najgorsze jest to że to jakiś mutant, niby pstrąg a płetwy ma ostre jak okoń ... bo to jest okoniopstrąg...... Kiedyś pod taką nazwą istniała bestia w regulaminie amatorskiego połowu ryb...... Blisko 30 lat czekałem żeby ją zobaczyć To mój pierwszy post na tym forumWITAM WSZYSTKICH KROPKO-MANIAKÓW Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 @waszadi witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 @waszadi witamy na forum odnośnie tematu byłem wczoraj z kumplem na pstrągach, złowiłem jednego ok 30-taka, kolega 2, 34 i 25, początkowo obławialiśmy ok 2 km odcinek, bez jakiegokolwiek kontaktu, po zmianie miejsca na przestrzeni 200 m, 3 złowione ryby i dużo kontaktów wzrokowych pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam kolegów,skoro tytuł tematu to Pstrąg, mam pytanie czy mógły ktoś z kolegów udzielić info. na temat rzeki Gwdy od mostu w Lędyczku do granicy woj. wielkopolskiego. Szukam info. o :parkingi,dojazd,jaka woda,rybostan i wszelkie info. związane z tą wodą. Jeżeli post nie w temacie to proszę o przeniesienie.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 bartek 60,5 jest na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 takie sobie 45 cm radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Tak ...45cm to na razie moj rekord ...bedziemy walczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Cześć Mifek ,widzę że trening przed zlotem zaliczony:) śliczny pstrąg ....gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Jaco, a wy jak tam wczoraj ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyka1 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 No Panie Bartek pochwal nam sie panie !!! Bo ja juz wiem,że jest znowu czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Cześć Mifek ,widzę że trening przed zlotem zaliczony:) śliczny pstrąg ....gratuluje i pozdrawiam dokladnie. teren rozpoznany. jest jakas strategia na nastepna wizyte... miejmy nadzieje ze bedzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Mifciu ...zawsze jest ciekawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi