Skocz do zawartości

Pstrągi 2009

ŁukaszGD

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki koledzy.

@popper - północ ma warunki to coś tam łowi, woda się w końcu podniosła, w powietrzu czuć powoli wiosnę... :mellow:

@kryst - ostro się uśmiałem, dobre :lol: a myślałem, że nikt się nie dowie o moim przekręcie ;)

@Efex - jak bym śmiał przesadzać, mam poprostu trochę szczęścia i coś się wiesza co jakiś czas...No tak dobrze to nie ma, do 50 jeszcze mu brakuje-miarka wskazała 47cm B)

Pozdrawiam

Łukasz

Gratulacje Luk!

Piękny kropas.

Ciekaw jestem co na DŚ zostanie po tych woadach roztopowych i stadach kormoranów. Pewnie każdy trzydziestak bedzie cieszył, jako ryba sezonu!

na kwisie woda wysoka i metna bylem w piatek jedno wyjscie jeden kropek przez caly dzien:(

Za kropkiem nie biegam, ale ten 54 jak dla mnie chudy nie jest ;)

Czyżbyś Kolego @popper zlustrował tylko ostatni post? :mellow:

@partyka1 gratulacje, ładne rybki!

Zwłaszcza ten 54 - tłuściutki, mniam

Pozdrawiam, Grzesiek

Fakt, Grzegorzu.

Zobaczyłem, na górę strony nie wjechałem Embarassed. Rzeczywiście, ten 54 cm, godny najwyższego uznania :huh:.

Chyba wezmę 1 dzień urlopu w środku tygodnia. Tylko do środka tygodnia trochę daleko :( .

Potrójne gratulacje dla łowcy :D

cześć

byłem dzisiaj na potokach, ryby brały, niestety tak jak tydzień temu same małe, miałem na wędce pięć sztuk, wszystkie ok 20 cm, 3 spady przy podbieraniu, w przypadku jednej z ryb podejrzewam tępe kotwice, gdyż po ich naostrzeniu w kolejnym rzucie z tego samego miejsca wyjąłem pstrąga, przy dwóch pozostałych przynętę /wirówkę/ prowadziłem z prądem, brania były delikatne, wiec najprawdopodobniej za słabo zaciąłem

pzdr

Grzecho

Własnie na priv dostałem wiadomośc od jednego z forumowiczów że padła 2 soboty temu.To dla ścisłości bo napisałem w ostatnich dniacha tu prosze kolega mieszkający kilkaset kilometrów dalej wie nawet kiedy została złowiona.Nic sie nie ukryje hehehehe!tak że fotka moze już krąży po necie.