ŁukaszGD Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Witam! Weekendowa ryba, na kiju były jeszcze dwie, ale nie chciały wyjść na brzeg <_< No i szczupak, który postanowił mnie skroić z woblera . Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Lukasz, piękny spaślaczek. Gratuluję. Jak się zdaje, znowu region północny górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Łukasz, Jest piękny i .... bardzo gruby. Zachodzi uzasadnione podejrzenie, że trzymałeś go przez zimę pod prysznicem i dokarmiałeś To oczywiście żart <_< Gratuluję Ci pięknego kropasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 @Łukasz czy Ty nie przesadzasz? Ile miał? 50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 @Mifek, @Łukasz - Gratulacje, super Kropasy Takie wyniki powodują, że coraz bardziej brakuje mi moich pomorskich klimatów Orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Dzięki koledzy. @popper - północ ma warunki to coś tam łowi, woda się w końcu podniosła, w powietrzu czuć powoli wiosnę... @kryst - ostro się uśmiałem, dobre a myślałem, że nikt się nie dowie o moim przekręcie @Efex - jak bym śmiał przesadzać, mam poprostu trochę szczęścia i coś się wiesza co jakiś czas...No tak dobrze to nie ma, do 50 jeszcze mu brakuje-miarka wskazała 47cm Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Gratuluję Łukasz wyników, wymiatasz gościu . P.S U mnie ostatnio słabo,w sobotę miałem kontakt z niezłą rybą . Może marzec będzie lepszy, idzie wiosna, nad wodą spotkałem już pierwsze żabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Gratulacje Luk! Piękny kropas. Ciekaw jestem co na DŚ zostanie po tych woadach roztopowych i stadach kormoranów. Pewnie każdy trzydziestak bedzie cieszył, jako ryba sezonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Gratulacje Luk! Piękny kropas. Ciekaw jestem co na DŚ zostanie po tych woadach roztopowych i stadach kormoranów. Pewnie każdy trzydziestak bedzie cieszył, jako ryba sezonu!na kwisie woda wysoka i metna bylem w piatek jedno wyjscie jeden kropek przez caly dzien:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ładny, zdrowy rybek. Piękna równa płetwa ogonowa. Widać, jeszcze nie odpasiony. Trudy zimy go nie odpuściły.Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Za kropkiem nie biegam, ale ten 54 jak dla mnie chudy nie jest Czyżbyś Kolego @popper zlustrował tylko ostatni post? @partyka1 gratulacje, ładne rybki!Zwłaszcza ten 54 - tłuściutki, mniam Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Za kropkiem nie biegam, ale ten 54 jak dla mnie chudy nie jest Czyżbyś Kolego @popper zlustrował tylko ostatni post? @partyka1 gratulacje, ładne rybki!Zwłaszcza ten 54 - tłuściutki, mniam Pozdrawiam, GrzesiekFakt, Grzegorzu. Zobaczyłem, na górę strony nie wjechałem . Rzeczywiście, ten 54 cm, godny najwyższego uznania .Chyba wezmę 1 dzień urlopu w środku tygodnia. Tylko do środka tygodnia trochę daleko .Potrójne gratulacje dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Takie pstruchy to ja rozumiem Można wiedziec na co padły / wobek blaszka / ? no i oczywiscie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Szok, trzy konkretne pstrągale na jednej wyprawie Wielkie gratulacje. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 cześć byłem dzisiaj na potokach, ryby brały, niestety tak jak tydzień temu same małe, miałem na wędce pięć sztuk, wszystkie ok 20 cm, 3 spady przy podbieraniu, w przypadku jednej z ryb podejrzewam tępe kotwice, gdyż po ich naostrzeniu w kolejnym rzucie z tego samego miejsca wyjąłem pstrąga, przy dwóch pozostałych przynętę /wirówkę/ prowadziłem z prądem, brania były delikatne, wiec najprawdopodobniej za słabo zaciąłem pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ciężki SZOK Gratulacje, zdradź chociaż w jakim rejonie kraju łowisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Rafał - północ. Póki co, tylko tam da się łowić i koledzy dają czadu. Na południu roztopy. Bóbr już wylał, wszędzie kawa z mlekiem. Kolejny łykend w domu... Wypada się tylko cieszyć z sukcesów kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Mateusz, ja niestety dopiero w maju zawitam na moją północ'Ciężko się znosi takie wiadomosci z moich stron Wczoraj byłem na ujściu Bystrzycy do Odry, spacerek Faktycznie kawa z mlekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 (...) Wypada się tylko cieszyć z sukcesów kolegów.Ewentualnie nie wypada się nie cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Witam!Bedąc dzisiaj w Fishing Mart kumpel sprzedawca pokazał mi zdjęcie potoka złowionego na Białej Przemszy w ostatnich dniach!SZOK SZOK SZOK 84cm!ryba padła w Sławkowie.Jak bedę w pobliżu postaram sie załatwic tą fotkę bo ryba robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 wow. Zdjęcie takiego potoka to będzie coś... Chyba wszyscy czekamy z niecierpliwością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Własnie na priv dostałem wiadomośc od jednego z forumowiczów że padła 2 soboty temu.To dla ścisłości bo napisałem w ostatnich dniacha tu prosze kolega mieszkający kilkaset kilometrów dalej wie nawet kiedy została złowiona.Nic sie nie ukryje hehehehe!tak że fotka moze już krąży po necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyka1 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Mam to zdjęcie od miesiąca. Robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Tyle sie juz o rybie powiedzialo. Moze pora pokazac to sztunie ? ponizej fotka ryby o rozmiarze 83 cm. Fotke dostalem droga kolezenska od Kuby.Nie pamietam dokladnie kiedy... pozdrawiam Guzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 No jeszcze lepiej już kolejna osoba podaje coraz wcześniejszy termin połowu )))Guzu to ta ryba!widocznie w sklepie wędkarskim urosła o 1cm:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi