jerry hzs Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Cudowny ...jaki pyszczek ...Guzu na co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoW24 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 o w mordkę kopane !!!!! ależ piękna rybka wielkie gratulacje dla szczęśliwego łowcy Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 o tak też dostałem te fotke MMSa właściwie i wiem więcej ale po co Wam to wiedzieć, w każdym razie kaban dawał po kiju bardzo mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Zdjęcie też dostałem, a było to 19 lutego Dobrze by było żeby łowca się wypowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 okaz naprawdę konkretny, czy coś wiadomo na temat czy ryba wróciła do wody? bo nie wiem czy nie pora na jakiś marsz żałobny pt to BYŁ najprawdopodobniej największy kropek chyba już piątej RP jeśli kogoś uraziłem to było to nie celowe z mojej strony i przepraszam. ale jakoś mi to nie wygląda żeby był to połów ze szczęśliwym zakończeniem dla tej pięknej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Normalnie szok!Nie wiem co powiedzieć.Tak z tydzień wstecz miałem sen i przyśniło mi się że złowiłem pstrągala 83 cm.A może to ja jestem na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Witam, A czy wyglad pletw jak i sam kolor ryby nie sugeruje przypadkiem ze byl to tarlak wypuszczony do rzeki? Bujo P.S. Na OS San sa takze lapane ryby w okolicach 80 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 z tego co mi wiadomo rybka wróciła do wody, jej łowca jest Przyjacielem owej rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 z tego co mi wiadomo rybka wróciła do wody, jej łowca jest Przyjacielem owej rzeki a to już mnie cieszy taka wiadomość i mogę pogratulować łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Piękna ryba!Gratulacje dla łowcy!Znam tą rzekę na wylot,mieszkam niedaleko.Od lat powraca tam pstrąg dzięki zarybieniom Towarzystwa Przyjaciół Białej Przemszy,chłopaki wykonują kawał dobrej roboty (budują tarliska,kontrole,zarybienia za własne pieniądze).Ostatnimi czasy chcieli tam zrobić odcinek C&R ale prośby do okręgu PZW w Katowicach(próby dogadania) rozbiły się o BETONOWY mur działaczy pzw.Panowie a może zarybimy cały świat kilowym karpiem ,potem wyłowimy go w tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 No skoro ryba dalej pływa w BP to jest w życiu nadzieja na spotkanie!Bujo tutaj nie wpuszcza sie takich tarlaków.A jedynie małe ryby które chłopaki kupują za własną kasę.Szacunek dla łowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoW24 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja wcale bym sie nie obraził za odwrtną cyfrę czyli 38 (a co tu powiedzieć 83) Po dwóch wypadach nad wodę i zejściu o kiju, każdy kropkowaniec bedzie mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iREK Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 chyba padnę ze śmiechu widząc jak to zdjęcia zaczyna żyć własnym życiem Bezel powiedz proszę skąd masz informacje, że ta ryba i łowca ma cokolwiek wspólnego z Białą Przemszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Zaczyna sie robic ciekawie z tym pstrągiem hahaha.Ja dzisiaj zobaczyłem to zdjecie w fishing mart.Nawet zaprzyjaźniony sprzedawca w owym sklepie wiedział w którym miejscu na Białej Przemszy został złowiony hahaha.Coś czuje że wogóle nie pochodzi z BP.Jaja, ale nie zmienia to faktu że piękny okaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 chyba padnę ze śmiechu widząc jak to zdjęcia zaczyna żyć własnym życiem Bezel powiedz proszę skąd masz informacje, że ta ryba i łowca ma cokolwiek wspólnego z Białą Przemszą? Więc wypowiedz się jeśli znasz inną wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Bo wiem, jak juz wyszlo to jest, woda BP i łowcą jest Przyjaciel tej wody.pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Na początku się przywitam Ja wyczytałem na innym forum, że ta ryba jest z Wisły w okolicach Torunia. I z tego co wiem to wcale nie był pstrąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 czesc Kondziu. To fotka musiała niezle wędrować ja wiem swoje kurczaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyka1 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Jakim prawem umieszcza się fotki bez zgody autora ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Jakim prawem umieszcza się fotki bez zgody autora ?? Dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Jakim prawem umieszcza się fotki bez zgody autora ?? Dokładnie? No wlasnie Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ludziska spokojnie Gość łowi na BP i tyle.Ktoś dostał fotkę tej ryby, poznał gościa i założył, że złowiona w BP.A z tego co wiem to pięknie wybarwiona troć z Parsęty... Chciałbym przypomnieć, że rok temu wstawiłem tutaj fotkę troszkę większej troci, podobnie wybarwionej to kazaliście mi rekord Polski zgłaszać Miałem spory ubaw http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&&th=459 3&goto=88478#msg_88478 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Teraz to i ja zgłupiałem....Pstrąg albo troć... BP, Wisła albo Parsęta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja słyszałem, że to jest dziki morski karaś z wysypką tarłową złowiony na streamer 5 lat temu, w okolicach jazu piętrzącego w Ciechocinie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Faktycznie zdjęcie żyje już własnym życiem i od jakiegoś czasu krąży po necie. Widziałem je blisko miesiąc temu na innym forum wędkarskim Dobrze by było coś usłyszeć na temat połowu od samego łowcy. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi