pirania74 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 @popper, myślę że oprócz wędki będziesz musiał zabierać ze sobą jakiś model z rodziny Husqvarna A tak na serio...no jak nasza Kwisa zarosła że szok a ja za nią tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dziękuję wszystkim za miłe słowa @Baloo, mój sezon pstrągowy powoli się kończy. Co roku łowię w okresie styczeń-maj. Później tylko łowienie wielkorzeczne, a pstrągi czekają na następny sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Nie wytrzymałem i zamieszczam zdjęcie pstrąga 61cm kolegi ADAMA PARTESA.Ryba złowiona w tajnej podlaskiej rzeczce.Dodam że w ciągu kilku dni padło tam jeszcze 5 pstrągów 50+.Pozdrawiam!!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Piekny pstrag . Wojtku mozesz napisac na co zostal zlowiony i okolicznosci polowu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Powiem szczerze.Chodzenie za pstrągami mnie nie pociąga i sam nie wiem dlaczego.Mam wszystko co trzeba:znam łowiska w których pływają wspaniałe pstrągi, kolegę który jest chyba najlepszym łowcą pstrągów na Podlasiu a jednak nie jeżdżę z nim i nie poluję na te piękne ryby.Zdjęcie kolegi Adama zamieściłem ponieważ jestem pod wrażeniem tego co on robi.Ostatnio kilka pstrągów 50+,teraz 60+, a jutro...zobaczymy.Spróbuję go namówić aby sam zarejestrował się to może sam wam opowie.Miejsce połowu- bardzo żyzna nietypowa podlaska rzeczka z mnóstwem żarcia dla pstrągów.Może dlatego ryby z niej to takie pstrągowe prosiaczki.Przynęta-na 99% błystka obrotowa ale nie wiem na 100% bo jeszcze nie rozmawialiśmy o tym.Na koniec jeszcze jedna fotka-55cm.Pozdrawiam wszystkich!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Przepiękne! A jaka ładna rzeczka Wielkie gratulacje - są jeszcze ryby w Polsce - dobrze, że tajna rzeczka trzymajcie ją, pilnujcie i dbajcie ... o rybki też, ma się rozumieć. Poprosimy o częste odwiedziny i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Wojciech ale Gratki pieknie kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 piękne rybki. Gratulaje. Łezka się w oku kręci. Gdy mieszkałem w Białymstoku, to byłem jeszcze za mały aby myśleć o pstrągach. Coś tam się słyszało, ale mając 10 lat to płotka jest wydarzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Śliczny ryb.. A rzeczka - jak wnoszę z fragmentu widocznego na zdjęciu - przypomina rów melioracyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A rzeczka - jak wnoszę z fragmentu widocznego na zdjęciu - przypomina rów melioracyjny...oby tym rowem się nie stała dzięki tej reklamie .Gratulacje dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ale kabany wielkie gratulację pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja tez dolacze swojego z wczoraj. Troche opisu: Kijek 10'3'' w klasie #6 niebieski Zylka 0.156 fluocarbon muszka sucha zwana murch brown robiona przed samym wyjazdem. Ladna pogoda bezwietrzna. Pstrag zbieral caly czas i za kazdym razem przesuwal sie do przodu co jakis metr wiec bylo bardzo latwo przewidziec gdzie bedzie nastepne zebranie.Wiec polozylem muszke przypadkiem w miejscu gdzie powinna byc i zebral ta wypocine robiona rano. I sie zaczelo przeciaganie. Byly z 3 wyskoki troche popuszczania sznura. Po paru dluzszych chwilach poddal sie i wyladowal w podbieraku. Szybka sesja, mierzenie (52cm) i koniec z happy endem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Łowisz na fluorocarbon na suchą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Jeszcze bylo kilka takich po 30cm i byly tez takie 10cm Dolanczam zdjecie jednego takiego dziesiataka chociaz nie mozna dolanczac ryb nie wymiarowych, ale zlamie regulamin. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 @standerus tak łowie na fluocarbon ale trzeba go bardzo dobrze wiązać bo często się rozwiązuje. A czy jest jakaś mocna różnica na łowienie na fluocarbon i nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 No jak wieść niesie fluorocarbon jest mocno tonący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Powinien powstać wątek Pstrągi z zagranicy .dziekuje za uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Powinien powstać wątek Pstrągi z zagranicy .dziekuje za uwage A to dlaczego?Tak przy okazji, co znaczy Cham prosty w Twoim profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Bo byłaby większa przejrzystość tak mnie sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ale zagraniczne pstrągi za granicą mogą być lokalnymi ; zresztą polskie dla zagranicy to zagraniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No fakt wyrwałem się jak ukleja do rapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 To samo co Jan Kowalski, Piotr Nowak. Internet nas wysysa wiec niech panuje nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 To samo co Jan Kowalski, Piotr Nowak. Internet nas wysysa wiec niech panuje nick Mimo, wolałbym Jan Kowalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 wedle zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Tak sobie pomyślałem że skoro i ja jestem z Wami na forum to i ja się pochwalę. Niestety przy niektórych Waszych pstrągach moje to wyglądają tak jakby miały anemię. Ale cóż ryby z Jurajskich rzek wielkością nie grzeszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi