pitfish Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 wobler Kennart w kolorze pstrąga. Taki wobler przyniósł mojego pierwszego w życiu pstrąga, potem pierwszego w życiu wymiarowego pstrąga, a potem go urwałem Gratulacje, piękne ryby na koniec polskiego sezonu. Do stycznia, a gdzieniegdzie do lutego, teraz post od ryb z wysypką. Czas się wziąć za normalne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Ja tez byłrm zmuszony ostatni week spędzić z pstrągami. Masa maluszków i jeden o oczko większy. Do następnego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 wobler Kennart w kolorze pstrąga. Taki wobler przyniósł mojego pierwszego w życiu pstrąga, potem pierwszego w życiu wymiarowego pstrąga, a potem go urwałem Gratulacje, piękne ryby na koniec polskiego sezonu. Do stycznia, a gdzieniegdzie do lutego, teraz post od ryb z wysypką. Czas się wziąć za normalne ryby Do postu od ryb z wysypką to jeszcze miesiąc pozostał, nie zapominaj o Pani Troci i Panu Łososiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ładne ryby na koniec sezonu!!! Gratuluję! No i mamy już wrzesień Mi udało się złapać rybę w samej końcówce...była szansa na naprawdę godne zakończenie sezonu, no ale zabrakło szczęścia Teraz trzeba czekać do stycznia A to moja ryba...cieszy podwójnie bo z oklepanego miejsca . Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Nasze dzisiejsze tluszczaki, prawie jak amerykanskie steelheady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Moj Boze ...ale juz urosl gratuluje Luko synka ...godny nastepca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Świetne fotki - super sprawa.A jaki Młody zacięty na tej pierwszej fotce - dawaj go dawaj!!!Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Brawo Łukasz - to mi się podoba! Widzę, że wychowujemy synów w podobnym duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Lukomat, pamiętam małego jeszcze z plecaka a tu Super! Czekam na następne opowieści. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 3 lata nie wiem kiedy minely. Jednak bylo latwiej jak Maksymilian siedzial sobie grzecznie w nosidelku i obserwowal. Teraz ma juz swoja wedke, a za maja chwyta jak sie cos uwiesi, potem oddaje i bierze podbierak. Wszystko sam chce do konca, i zaciety strasznie, tak jak na pierwszej fotce. Mam przekichane. A za pare dni ma sie pojawic kolejne malenstwo, oby to byla dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 oby to byla dziewczynka Ty chyba nie wiesz co mówisz, chłopie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 A jednak, Maks ma braciszka! Teraz to bedzie wariatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Wielkie gratulacje! Ja też czekam. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 A jednak, Maks ma braciszka! Teraz to bedzie wariatkowo Gratulacje! No to masz kadrę spinningową w domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Gratulacje Luko!!Ryba sezonu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Rewelacyjne fotki ! Gratuluje Kompana na wyprawach Wdrazaj juz drugiego Teraz dzieci coraz szybciej dorastaja Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Dzieki panowie. Tak jest, okaz sezonu, 51cm i 3.6kg, a co najwazniejsze zdrowy.Wyglada na to, ze wyprawy w 2010 beda prawdziwym wyzwaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ale za to sama słodyczNic się nie martw w 2011 sobie odbijesz z nawiązką. Niech opatrzność sprzyja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 A nie mówiłem! Gratuluję Stary! No to mamy mocną ekipę Moi łowcy pozdrawiają Twoich! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dziekujemy i rowniez pozdrawiamy. Dzisiaj byla mala powtorka, ale deszczowa pogoda spowodowala, ze po 2h splynelismy na brzeg. Na szczescie udalo sie cos zlapac i maly mial radoche. Wyglada, ze to koniec, bo nadchodza mrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Mi udało się zdążyć jeszcze przed samymi mrozami.Piękna,zdziczała i niesamowicie waleczna rybka!!Nie mierzona i nie ważona coby jak najszybciej wróciła do siebie :)Jazda na maxa!! . PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ale KABAN! Gratuluje Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Wiktor ale na co ? na co ? miales male Sliderki testowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Na SD6S RGS Jak znajdę więcej czasu to napiszę w odpowiednim wątku.Ale jest moc!! . PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi