Skocz do zawartości

Pstrągi 2009

ŁukaszGD

Rekomendowane odpowiedzi

Remku, mam ładną fotkę, niestety z 31.01 :( ... z reguły są to zdjęcia portretowe i raczej nie pasujące do kalendarza ;) ...

Patu,

Jeden dzień nie stanowi dla mnie problemu. Jako organizator, sponsor proszę Ciebie o udostępnienie fotografii. Z przyjemnością ją umieszczę w puli konkursowej na luty.

Pozdrawiam

Remek

A tu ciebie @patu zaskocze ;) woda na tym ciurku dzis byla ,,w sam raz, bo zazwyczaj to poziom wody jest o okolo 10-15 cm mniejszy wtedy to jest tragedia :(

ale juz jutro, tak jak wczesniej pisalem, odwiedze ciurek podobnych rozmiarow :mellow: bo do takich mnie jakos najbardziej ciagnie :mellow: :mellow:

Narzekacie na stan wody, a u mnie jakiś inteligent wjechał koparką do rzeki i ją tak poprawił że na najbliższe kilka lat można sobie śmiało odpuścić :(

Jesli mowa juz o specjalistach od poprawiania natury, to proponuje rzucic okiem tutaj:

http://www.rzekareda.bnx.pl/forum/viewthread.php?forum_id=2& amp;thread_id=41&rowstart=0

Moja pierwsza wyprawa z ojcem na pstragi (21 lata temu), wtedy jeszcze bez wedki, ale klimat rzeczki zrobil na mnie ogromne wrazenie. Moze to brzmi nieprawdopodobnie ale pamietam to dosyc dokladnie, pobodka przed wschodem slonca, caly piekny czerwcowy dzionek nad rzeka, no i smieszne rybki z kropkami... Komu do k... :angry: ...y nedzy ta woda przeszkadzala?

Woda to może i nie przeszkadza, ale ile można zarobić przy okazji melioracji...

No jo, melioranci, MEW-karze i PZW. A zeby ich pioruny jasne, siarczyste trafily!

@Lukomat, zapomniałeś jeszcze dodać ogniste :lol:

@wobler, nie musiałeś płynąć za pierwszym cast-zestawem :lol: