Skocz do zawartości

Pstrągi 2009

ŁukaszGD

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis jednego pstrucha zlapalem :mellow: tylko szkoda ze maly, taki ot pod wymiarek

Ale dawno nie odwiedzana rzeczka przez moja osobe obdarzyla mnie pieknymi widoczkami :D

trzy fotki:

http://img8.imageshack.us/img8/7944/obraz037to9.jpg

http://img519.imageshack.us/img519/6328/obraz038mv4.jpg

http://img261.imageshack.us/img261/5792/obraz041vr6.jpg

Jutro prawdopodobnie bedzie CD w pogoni za kropami :mellow:

O a jak juz pisze to sie zapytam was, czy u was tez jest juz od groma zab nad rzeczkami?? bo u mnie dzis juz bylo ich sporo, duzo zwlaszcza splywalo z pradem

D

O a jak juz pisze to sie zapytam was, czy u was tez jest juz od groma zab nad rzeczkami?? bo u mnie dzis juz bylo ich sporo, duzo zwlaszcza splywalo z pradem

Żaby, już??? Ja nie widziałem jeszcze ani jednej obudzonej... jedyne z którymi miałem kontakt to te manns`a :lol:

No wlasnie sie dzis bardzo zdziwilem jak zobaczylem ich az tyle i to o tej porze roku,

nie wiem moze tym zabkom w mojej okolicy sie zegarki przestawily :lol: , chociaz juz od kilku dni u mnie jest cieplo.

na to wychodzi ze jutro trzeba bedzie trzeba na jakas gumowa zabke sprobowac szczescia :unsure:

A ty @Efex jak w tym roku?? zaliczyles jakis udany wypad nad rzeke?

Ja na razie wciąż jestem dziewicą w tym roku i rehabilituję kulasa po operacji, ale dzień, w którym pojawię się nad wodą nadchodzi wielkimi krokami... B)

Zdrowia :D

A Tobie Adzio gratuluję. Wychodziłeś swoje :D

Piszcza kiciuniu :D... niestety dopiero 1 marca bede na audiencji . Tylko TO mnie trzyma przy zyciu :mellow:

Ale teraz to stajecie się bogaci po drugiej stronie Oceanu :D Mnie podwyżka przelicznika kursu waluty skutecznie wyleczyła z zakupów :D

Jurku, trzymam kciuki i liczę na zdjęcia z choinkowej.

Pozdrawiam

Remek

Wczoraj popołuniu wybraliśmy się nad wodę. Ogólnie nic specjalnego się nie działo, ale na koniec łowienia udało się złapać jednego kropka :D

Cały bajer w tym, że pożyczyłem wędkę od kumpla, żeby sobie na koniec porzucać i na jego przynęcie zameldowała się kolorowa rybka B) B)

.

Pozdrawiam

Łukasz

post-965-1348914256,3644_thumb.jpg

post-965-1348914256,4222_thumb.jpg