Sławek Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Przepiękna ryba - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ale piękna, piękna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Bartek gratulacje,ryba marzenie. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Przez chwilę się zastanawiałem czy otwierać te zdjęcie Bo wiedziałem, że mnie cos trafi No i trafiło Gratulacje Orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Kaban pierwszorzędny !! Gratulacje ! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Piękna sztuka.. gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 niezly grubcio, jak malowany... gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Kuńdziaczku pokazałeś klase. Liń dzieciaku bo większe beste czekają. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyka1 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ale kotlet masakra.Jest FAZA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 !!! Ale piękny !!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Piękny pstrąg, gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Marzenie... Naprawde Piękny Kaban.. Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Piękny!Gratuluję!!!Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Trzeba iść pod prąd. Brzydki. Jakiś taki za gruby. Nie pasuje do lutego... <_< Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirr Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 ale musiała być jazda... i moja szczęka na podłodze GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbaig Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 GratulacjeTaki olbrzym, napisz coś więcej o tej przygodzie, jak udało się przechytrzyc takiego seniora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 @Baloo ma rację-zdecydowanie za gruby Piękna ryba! Na co chycił?...napisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 To cosik napisze.Chyba nie musze mówić jak ogromnie szczęśliwy chodze od soboty!>Pstrągi łowię dopiero trzeci sezon,ale pochłonęły mnie bez reszty! Inne ryby dla mnie nie istnieją.>Ryba wzięłą w dość niepozornym miejscu-ot rynienka pod moim brzegiem,głębokość okoł0 1,2m. Charakterystyczne było to iż powyżej tego miejsca, pod drugim brzegiem uchodzi szeroki rów melioracyjny. Zawsze na początku wiosny jest tam zatrzęsienie żab-mają tam chyba zimowisko. Podejrzewam że nawet zimą co jakiś czas jakąś żabke nurt znosił do stanowiska pstrąga. 2 lata temu w tym samym miejscu kolega spiął ładnego pstrąga, dlatego też za każdym razem kiedy byłem na rybach dokładnie obławiałem to stanowisko i jak widać opłaciło się.Ryba wzięłą na gumę. Używam mocnego kija do 21g,plecionki pp 0,13mm.Walka trwała kilka minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 normalnie dystansuje sie od setnego postu z gartualacjami, ale jest faktycznie czego pogratulowac ... dolaczam sie do fan klubu, piekna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyka1 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Bartek zapomniałeś dodać , że nigdy nie tracisz FAZY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes447 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ale prosiak... Bartek super ryba. Taki kaban na początek sezonu??? No no... wysoko zawiesiłeś poprzeczkę. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Bartek - zdajesz sobie sprawę, że wielu pstrągarzy przez całe życie nie widziało takiej ryby? Wielki szacunek! Ja w końcu postanowiłem sprawdzić możliwości swojego kolana i podreptałem 3 godzinki nad rzeczką.. Nie jest lekko, ale za to jak już zobaczę jakieś kropki.. . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Bartek piękny łosoś gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Pozdrawiam Ewaryst ...witaj w lidze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 piekne kropy tylko gdzie wy lowicie bo ja od tygodnia zasypany sniegiem na zachodzie polski:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi