Skocz do zawartości

Pstrągi 2009

ŁukaszGD

Rekomendowane odpowiedzi

okaz naprawdę konkretny, czy coś wiadomo na temat czy ryba wróciła do wody? bo nie wiem czy nie pora na jakiś marsz żałobny pt to BYŁ najprawdopodobniej największy kropek chyba już piątej RP jeśli kogoś uraziłem to było to nie celowe z mojej strony i przepraszam. ale jakoś mi to nie wygląda żeby był to połów ze szczęśliwym zakończeniem dla tej pięknej ryby.

Piękna ryba!Gratulacje dla łowcy!Znam tą rzekę na wylot,mieszkam niedaleko.Od lat powraca tam pstrąg dzięki zarybieniom Towarzystwa Przyjaciół Białej Przemszy,chłopaki wykonują kawał dobrej roboty (budują tarliska,kontrole,zarybienia za własne pieniądze).Ostatnimi czasy chcieli tam zrobić odcinek C&R ale prośby do okręgu PZW w Katowicach(próby dogadania) rozbiły się o BETONOWY mur działaczy pzw.Panowie a może zarybimy cały świat kilowym karpiem ,potem wyłowimy go w tydzień...

Zaczyna sie robic ciekawie z tym pstrągiem hahaha.Ja dzisiaj zobaczyłem to zdjecie w fishing mart.Nawet zaprzyjaźniony sprzedawca w owym sklepie wiedział w którym miejscu na Białej Przemszy został złowiony hahaha.Coś czuje że wogóle nie pochodzi z BP.Jaja, ale nie zmienia to faktu że piękny okaz.

chyba padnę ze śmiechu widząc jak to zdjęcia zaczyna żyć własnym życiem

Bezel powiedz proszę skąd masz informacje, że ta ryba i łowca ma cokolwiek wspólnego z Białą Przemszą?

Więc wypowiedz się jeśli znasz inną wersję.

Ludziska spokojnie :lol:

Gość łowi na BP i tyle.

Ktoś dostał fotkę tej ryby, poznał gościa i założył, że złowiona w BP.

A z tego co wiem to pięknie wybarwiona troć z Parsęty...

Chciałbym przypomnieć, że rok temu wstawiłem tutaj fotkę troszkę większej troci, podobnie wybarwionej to kazaliście mi rekord Polski zgłaszać :D Miałem spory ubaw B)

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&&th=459 3&goto=88478#msg_88478