biosteron Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Super Waldku,gratulacje ,widzę ze u Was wierzby pościły listki,u mnie tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Waldku dziekuje za normalny w koncu opis i takich oczekuje od wszystkich tu piszacych ...zdiecie kapitalne Akurat ta kończąca fotka, zupełny przypadek Aparat pstrykał serię. Nieudaną . Wybrałem to jedno i :blush:dodałem jedynie trochę ostrości w PhotoFiltre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 no i sie trafil cukiereczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam. Wczorajszy pstrąg z River Bogie - 56 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Skąd się biorątakie lamparcie śliczności??? Piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 A z wysp , a z wysp ... Lukomata te szkockie takie same lamparcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Waldku,Zastanawiałem się, jak można pokazać dynamikę na fotce z wypuszczania ryby. Po obejrzeniu Twojego zdjęcia już wiem . Gratulacje za rybę i fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Waldek, gratuluję, fajniutki lorbasik i do szybkiego zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Waldku, w końcu coś z Dolnego Śląska. Gratulacje i oby to była zapowiedź lepszych czasów dla naszych pstrążków i dla nas - łowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Gratki Waldku za fajnego kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Trzeba nieco rozruszać wątek pstrągowy.Kolejny 60tak Trochę szczegółów:kij 2,4 m o mocy 12 lb. Kołowrotek w wielkości 1500 z nawiniętą żyłką 0,22 mm.Ryba wzięła na 7 centymetrowy wobler Salmo Fanatic w kolorze Trout.Wobler prowadzony z prądem rzeki, ukosem do kierunku nurtu.Ryba stała w rynnie, pod krzakami, przed lekkim zakrętem rzeki.Po pierwszym rzucie, pstrągal lekko puknął w wobler. Jednak powtórzyłem rzut i poprowadziłem przynętę trochę szybciej z krótkimi podszarpnięciami. Tym razem, ryba wzięła bardzo zdecydowanie i odjechała na kilkadziesiąt metrów w dół rzeki. Musiałem podbiec za rybą, bo była bardzo silna. Zdecydowany hol i podebranie pod pokrywy skrzelowe załatwiło sprawę. Poniżej fotka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 aaaale kropas! gratulacje! noo widać po nim że ma już dobrych kilka lat.. świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Teraz już wiadomo dlaczego tak rzadko zaglądasz tu na forum .Nieobecność usprawiedliwiona.Gratulacje @rognis_oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 NO, no... dwa 60-taki na początku sezonu... Co będziesz Sebastianie łowił do końca roku?!? <_< Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ufff Potrafisz rozruszać wątek i nie tylko. Chyba po walerianę skoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Gratulacje. Kapitalna ryba, świetne zdjęcie i do tego szczegółowy opis połowu.Nic dodać nic ująć. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Gratuluje Seba ...normalny rzeczowy opis wedkarski , kazdy rozumie ze bez podania miejsca ...i tak oczekuje od wszystkich tu obecnych .....a nie zeby sie dopraszac zwyklych szczegolow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Piękna ryba! Jest czego gratulować.> Mój m,niejszy,ale za to śliczny. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Piękna ryba! Jest czego gratulować.> Mój m,niejszy,ale za to śliczny.Śliczny. To fakt. Gratuluję.Zaczął się wysyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Panowie szalejecie !!! I dobrze, nie przestawajcie Sebek, Bartek - gratulacje. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Trzeba nieco rozruszać wątek pstrągowy.Kolejny 60tak Trochę szczegółów:kij 2,4 m o mocy 12 lb. Kołowrotek w wielkości 1500 z nawiniętą żyłką 0,22 mm.Ryba wzięła na 7 centymetrowy wobler Salmo Fanatic w kolorze Trout.Wobler prowadzony z prądem rzeki, ukosem do kierunku nurtu.Ryba stała w rynnie, pod krzakami, przed lekkim zakrętem rzeki.Po pierwszym rzucie, pstrągal lekko puknął w wobler. Jednak powtórzyłem rzut i poprowadziłem przynętę trochę szybciej z krótkimi podszarpnięciami. Tym razem, ryba wzięła bardzo zdecydowanie i odjechała na kilkadziesiąt metrów w dół rzeki. Musiałem podbiec za rybą, bo była bardzo silna. Zdecydowany hol i podebranie pod pokrywy skrzelowe załatwiło sprawę. Poniżej fotka A gdzie złapany, w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 A gdzie złapany, w Polsce? nej, i Sverige Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 A gdzie złapany, w Polsce? nej, i Sverige Ja jag dig sj?lve ge ut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzisiaj, do południa, sprawdzałem co ciekawsze miejscówki. Warunki coraz trudniejsze. Rzeka zarasta. Często trudno, o wykonanie poprawnego zacięcia a rzuty, to często dystans 3-5m + mocno kontrolowany spływ wabika z nurtem.Zaobserwowałem jedno odprowadzenie całkiem sporego pstrąga (wynurzył się znikąd ) i jedno branie, niestety spóźniłem zacięcie.Na brzegu zaczyna być coraz trudniej. Czas chyba na wejście w wodę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dżungla się rozrasta,już sobie wyobrażam ile tam się czai kleszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi