patu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Sławku, wobków nie strugam ... a kija Ci nie oddam ... z resztą, Ty łowisz castem ...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ..idę o zakład, że Remek pobił PB ... Cieszę się, że tak we mnie wierzycie ale ...oprócz 4 zerwanych woblerów (chciałem z rozpaczy, że pstrągi mnie dzisiaj nie lubiły, obłowić każdą dziurkę w wodzie) nie miałem nawet wyjścia ale cieszę się bo mój kompan wyprawy mi dokopał i pobił swój rekord PozdrawiamRemekP.s.Niebawem rewanż :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Sławku, wobków nie strugam ... a kija Ci nie oddam ... z resztą, Ty łowisz castem ...pozdro To choć wywróż mi życiówkę w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ...niech będzie...60,5cm... pasuje??/ czy zaniżyłem dotychczasowy PB ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dzisiaj u nas raczej kiepsko. Dosłownie pojedyncze wyjścia ale jedno zostało zakończone sukcesem i co ważne Friko zaliczył (można powiedzieć mój gość). Generalnie baaardzo miło, cisza, spokój i odpoczynek. Tak jak napisałem straciłem kilka wobków bo próbowałem je wcisnąć wszędzie i ... kończyło się jak się kończyło (niestety miałem dzisiaj jakiś problem z plecionką - niby powerpro ale ... coś mi się wydaje, że trafiłem na jakąś trefną szpulkę). W każdym razie walczymy dalej .. bo pstrągi piszczą tylko ... dzisiaj zrobiły sobie przerwę Pstrąg Friko z dzisiaj. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 To Ten Friko co mowil ze nigdy go nie wciagna pstragi ciekawy jestem obecnego zdania ....? A jaka sierscia dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 No Friko Konkretna ryba!! Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 To Ten Friko co mowil ze nigdy go nie wciagna pstragi ciekawy jestem obecnego zdania ....? A jaka sierscia dumna Jurku, już się zapisał do mojej kolejki wyjazdów Plany są konkretne tak więc jestem na dobrej drodze. Najlepsze jest to, że teraz już z wędką castingową a nie spinningiem. Ostatnio ja musiałem łowić jego spinning bo ... Friko spodobała się moja wędeczka, dzisiaj już był casting. Oczywiście to bez znaczenia bo można i tym i tym ale ... akurat przyjemniej dzisiaj był króciakiem i multikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ...niech będzie...60,5cm... pasuje??/ czy zaniżyłem dotychczasowy PB ???Pasuje Remku widzę, że przy tym pstrągu to Friko zmalał . Pawle gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Swietna rybka, swietne zdjecie...gratuluje Wam udanego dnia i zycze jak najwiecej takich wypraw. Remek, ja trzymam kciuki Nastepnym razem Ty zlowisz tak pieknego pstraga PS: U mnie niestety pstragi maja okres ochronny do 31.03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Mnie to prześladuje pech od czasu pewnej historii z boleniem ... 74 cm .... Coś od tego momentu na minus ale ... mówią, że co siedem lat zmienia się biegun więc pozostało mi jeszcze 5 Sławku a Ty ...szykuj się bo porywamy Ciebie na rybki. Twoja ósemeczka to prima sorcik. Dzisiaj sporo na nią łowiłem - jej nie straciłem - dla mnie super! Produkuj ją bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dzisiaj u nas raczej kiepsko...To ja bym sobie takie raczej kiepsko życzył co wyjazd... Moje gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dzisiaj u nas raczej kiepsko...To ja bym sobie takie raczej kiepsko życzył co wyjazd... Moje gratulacje... Liczyliśmy na więcej ale to chyba było związane z postem i wielkimi oczekiwaniami, że będzie się działo. Friko wytaszczył tylko kropokowańca ... ja nawet ogona nie widziałem, tzn. widziałem ale chyba z emocji miałem przewidzenia Cieszę się jednak, że coś padło na naszej wyprawie bo Friko ze mną był 2 razy i ... trochę się martwiłem, że ponownie zaliczymy zero (poprzednio jednego powyżej 40 cm spiąłem i poza tym pojedyncze wyjścia, brania ale bez wyniku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 niestety miałem dzisiaj jakiś problem z plecionką - niby powerpro ale ... Bo nie miales Sufixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ano nie bo sufixa mam tylko 20lb ... a to by była lekka przesada na pstrągach (przyszli by obrońcy praw pstrąga i oprotestowali zmniejszenie szans na wygraną ryby, albo zaczepu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jezeli mozna sie zapytac, to z jakim sprzetem ganiacie za pstragami? PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Friko miał Lamiglaska IMC781 (zobacz sobie w galerii j.pl - taki z czerwonym wykończeniem) oraz scorpionem 1001. Ja miałem EG Steed + Chronarch 51 MG. Ale ........ nie sugeruj się tym co napisałem. Niekiedy używam delikatniejszych wędek 12, 8lb wszystko w zależności od potencjału wody, używanych przynęt itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Panowie , przed chwila rozmawialem z Tadkiem , byl na Peer Marquette i wyciagnal pstraga 66 cm . Byl sam ale jakies zdiecia porobil ....na razie u niego w aparacie sa . Trza by jakos je tu zapodac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Remek, nie wiem jaka masz koncepcje na kalendzarz - styczen - wg mnie ta fotka oddaje cała istote tematu. Nie jakies same krajobrazy. Krajobrazy sa w kazdym lepszym kalendarzu z Empiku.TU jest cos wiecej...ja bym sobie Takiego zimowego Frika ,, powiesił ,, na scianie. Z całym szacunkiem Gdybym chciał kalendarz z pejzarzami, to kupiłbym bajeczne widoki zawodowcow. Pomysl - mamy tyle gatunkow ryb ze co miesiac mozna by było pokazac jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Friko miał Lamiglaska IMC781 (zobacz sobie w galerii j.pl - taki z czerwonym wykończeniem) oraz scorpionem 1001. Ja miałem EG Steed + Chronarch 51 MG. Ale ........ nie sugeruj się tym co napisałem. Niekiedy używam delikatniejszych wędek 12, 8lb wszystko w zależności od potencjału wody, używanych przynęt itd. Dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nie ma problemu - pytaj a na pewno pomożemy w miarę swoich możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Remek, nie wiem jaka masz koncepcje na kalendzarz - styczen - wg mnie ta fotka oddaje cała istote tematu. Nie jakies same krajobrazy. Krajobrazy sa w kazdym lepszym kalendarzu z Empiku.TU jest cos wiecej...ja bym sobie Takiego zimowego Frika ,, powiesił ,, na scianie. Z całym szacunkiem Marcel,Koncepcja jest jedna i podstawowa - wędkarskie klimaty. Wiadomo co nas kręci. Fajne widoki, wędki i (może przede wszystkim) ryba. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 @remek super zdjęcie, @friko super ryba, dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 No cóż, pstrągów nie łowię i nie sądzę żeby to się zmieniło. Jakoś niespecjalnie kręcą mnie te ryby i mówiąc szczerze, nadal nie wiem co ludzie widzą w nich takiego że gotowi są przedzierać się przez najgorszy mandżur albo skakać sobie do gardeł na forum Ale rewanżyk od Remka chętnie przyjmuję - w każdej chwili - bo bardzo lubię nasze wspólne wędkarskie wyprawy w których samo łowienie schodzi zresztą często na dalszy plan. Ryba jak ryba, żaden okaz przecież, ale dziękuję wszystkim za miłe słowa A przede wszystkim Remkowi za wspólną wyprawę i piękne fotki, w których potrafił zatrzymać czas... Miłośnikom pstrągowania życzę połamania kija w sezonie 2009! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Dałeś czadu Poczekamy zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi