Maynard Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Pięknie nakropiona płetwa... Ładny kropasek, ciągniesz widzę Kolego wątek, super rybki. Reszta nie łowi, czy też nie jeździ??? <_< Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Patu gratuluje kolejny piękny pstrąg. Masz super początek sezonu tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ładna rybka, @PatuRzeczywiście groobasek jak na styczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 @patu, gratulacje, fajny kropas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dzisiejszy wypad międzynarodowy na który zabrał mnie Michał BUJOPadło kilka fajnych rybek Dzięki Michał za kolejny fajny wypad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 tak mi się wkleiło. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam, @Butch69- widze ze zdjecia jakos wyszly Gratuluje rybek! Nastepnym razem zapolujemy na takie jak Stana Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Pamiętacje moi drodzy o ... wymiarach jerkbaitowych na kropkowańca ? Przypoimnam - trzeba się starać - 40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam, Remek- z calym szacunkiem- czy ma to jakis sens, szczegolnie teraz? Pstragi sa troche wymeczone niedawnym tarlem nawet jesli sa to triploidy, ktore nie maja takiej mozliwosci. Bylo wczoraj na forum, wprawdzie krotko zdjecie ryby 60+ , podobno byla w kiepskiej kondycji co nie przeszkodzilo jej kulkukrotnie wyskoczyc z wody i pociagnac za soba jej lowce dobre 40-50 metrow. Ja wysiadam tak gdzies do konca maja, jak juz obezra sie jetka i beda wystarczajaco grube zeby nie razic oczu uzytkownikow portalu. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Widać jednak , że wątek się rusza @patu-Twoje pstrągi są niesamowicie piękne-SUPER RYBY ...innym kolegom też gratuluję rybek! U mnie kilka wyjazdów kiepskich, ryby na moich wodach jakieś niemrawe są Wczoraj jednak było troszkę lepiej, jedna ładna ryba spadła zaraz po braniu, druga mniejsza tylko wąchała przynętę...no i trzecia o wymiarze środkowym wylądowała na brzegu <_< [moderator: zdjęcie podczas awarii serwera zostało usunięte] Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam, Remek- z calym szacunkiem- czy ma to jakis sens, szczegolnie teraz? Bujo, mój drogi - kwestia nie podlega dyskusji Każdy musi być traktowany tak samo - przestrzegajmy regulaminu i starajmy się tak by ... złowić rybkę powyżej 40cm ... a gwarantuję, że odczucie publikacji takiej, wyróżnionej ryby, będzie cenniejsze niż każdej złowionej - nawet małej. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Dzisiaj wreszcie wypad nad wodę i otwarcie sezonu.Efekt to jeden kropkowany maluszek i jeden równie niewielki lipionek(ale pierwszy w życiu, i na niego bardziej liczyłem niż na kropate więc można powiedzieć, że wyjazd udany...no i ta koleżeńska atmosfera....bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Spóźnione gratulacje dla Friko, ładna ryba i zdjęcie.A Patu leje nas aż miło i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Dzięki chłopaki za gratki.@ŁukaszGD ładny kropek, gratuluję.Co to za wobek wystaje mu z pyska? Minnow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Co to za wobek wystaje mu z pyska? Minnow ? @patu, widać sprawne oko łowcy Cię nie myli ...tak to Minnow. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Gratuluje Panowie. Fajne rybki. Ja ruszam dopiero 1 lutego, na mój niewielki ciurek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Wątek się rozkręca Gratulacje dla wszystkich łowców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 gratki panowie! wojowal ktos z was na kwisie? ruszam w sobote i slyszalem ze sniegi topnieja i woda brudna i wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes447 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nooo ...!!! Patryk moje gratulacje. Super pstrągal.Gromisz towarzystwo jak widzę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 od[owiedz w sprawie kwisy woda jest dobra wrecz idealna na kropka tylko ryby protestuja dzisiaj byłem z kolega i niemiło sie rozczarowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dzięki @Ramzes... kiedy wyruszasz na jakieś kropienie?? Ja atakuję w sobotę i niedzielę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 od[owiedz w sprawie kwisy woda jest dobra wrecz idealna na kropka tylko ryby protestuja dzisiaj byłem z kolega i niemiło sie rozczarowałem dzieki za odpowiedz w ten weekend jeszcze wybieram sie jednak na lód ale nastepny lub w tyg. jade na kwise,gdzie lowisz? bo ja w okolicach rudawicy i lozów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 łowie na odcinkach od Ławszowej do Świetoszowa tam mi sie najlepiej wedkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 ... z dzisiejszego rekonesansu... niestety fotka do bani... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Cześć,Wczoraj również mieliśmy mały wypad nad rzeczkę pstrągową. Tym razem stworzyliśmy dwie dwuosobowe grupy: Friko i Sławek oraz Gumofilc i Remek. Już od samego rana walczyliśmy z pogodą podczas naszej podróży - mgła. Jak się później okazało w drodze powrotnej było jeszcze gorzej. Nad wodą spędziliśmy 6 godzin. Wszelkie dołki, zwałki, rynny czesaliśmy woblerkami, gumkami oraz blaszkami. Trzy z czterech osób łowiły na wędki castingowe. Gumo oczywiście pozostał wierny spinningowi. Ryby nie były niestety skore do współpracy. Wychodziły do przynęt bardzo niemrawo, niekiedy nawet nie kończąc wyjścia atakiem. Podczas wyprawy udało nam się złowić 4 pstrągi w tym dwa 35cm, zanotowaliśmy kilka spadów oraz kilka wyjść. Kiepska sytuacja sprowokowała nas do ryzykownych posunięć i wciskania się w zwałki w każdą dziurkę co niestety przyniosło straty w pudełkach. Ogólnie towarzysko bardzo udany wyjazd. Mnie udało się zaliczyć pierwszego wyciągniętego pstrąga w tym sezonie (35cm), który oczywiście w ekspresowym tempie wrócił do wody. Tym razem zdjęcia robił Gumo (nowym aparacikiem) a ja sprzęt nosiłem na plecach i ... prawie odpoczywałem. Niebawem kolejne starcie. Jeszcze nie wiem gdzie i kiedy ale ... kropki wołają. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi