Skocz do zawartości

Pstrągi 2009

ŁukaszGD

Rekomendowane odpowiedzi

@Łukasz,

no to juz wygląda jak ryba, gratuluję. Ciekawe z tą żabką...

zapowiadany kilka postów wyżej rewanżyk doszedł wczoraj istotnie do skutku jak widać, tym razem totalnie przyzerowałem a licząc urwane woblerki można przyjąć że osiągnąłem wynik -2 <_< Myślę że w tej sytuacji mogę mieć poczucie że z remkiem, i z pstrągami - jestem kwita :lol:

@Efex, właściwie nie walczył. Robił to co chciałem :D. Po prostu wziąłem go z zaskoczenia i własciwie nie miał czasu i możliwości na walkę.

Remku myślę, że moja zdobycz była zarówno wymiarowa jak i spełniała wszystkie warunki które postawione zostały zdobyczom :D

@Friko no nie mów, że przyzerowałeś totalnie. Miałeś przecież dwa kontakty z pstrągami

@Efex, właściwie nie walczył. Robił to co chciałem :D. Po prostu wziąłem go z zaskoczenia i własciwie nie miał czasu i możliwości na walkę.

Remku myślę, że moja zdobycz była zarówno wymiarowa jak i spełniała wszystkie warunki które postawione zostały zdobyczom :D

...ze zdjęcia widać wyraźnie, że zdobycz jest wymęczona... i powinna jak najszybciej trafić do wody... na przyszłość proponuję więcej zdecydowania... nawet gdy zdobycz się opiera... zresztą ryby głosu nie mają... :mellow: podobno...

Ciekawe z tą żabką...

Rzeczywiście ciekawe. Odsyłam do artykułu Piskorskiego w ostatnich WW. Ponoć żaby w zimowej diecie kropasów to nic nadzwyczajnego... A ja przez tyle lat żyłem w przekonaniu, że żaby to tylko na wiosnę :unsure:

Gratulacje za pięćdziesiątaka.

Cool! Gratulacje! Piękny! Ile dokładnie miał cm?

@Remku-miał dokładnie 51cm B)

Pozdrawiam

Jeszcze raz gratulacje! Ja na razie chodzę i mnie 4 litery od chodzenia bolą ale .... wychodzę swojego :D Mam nadzieję, że niedługo.

@Remku wychodzisz swojego pstrąga napewno...najważniejsze to, żeby było jak najwięcej okazji do chodzenia, a wtedy napewno coś z tego wyjdzie :mellow: :mellow: :mellow:

Wszystkim dziekuję za gratulacje-mam nadzieję, że jeszcze uda mi się coś fajnego wrzucić w ten wątek B)

Pozdrawiam

Łukasz

@Remku wychodzisz swojego pstrąga napewno...najważniejsze to, żeby było jak najwięcej okazji do chodzenia, a wtedy napewno coś z tego wyjdzie :mellow: :mellow: :mellow:

Wiem, wiem ... dlatego chodzę. Już myślę o kolejnym :lol:

Pozdrawiam

Remek

P.S

Friko: pstrąg to jednak mała wredna ryba z kropkami :D