Tomek_N Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Gratuluje udanego wypadu no i pierwszego pstraga tego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Remku ja miałem jednak większą zdobycz na woblera i choć nie wyjąłem okazu z wody, to muszę zaliczyć, że był na lądzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dobre zdjęcie - właśnie tak wczoraj pstrągi brały, delikatnie, bez kontaktu z kotwicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 U mnie wczoraj jakieś rybki się pokazały, ale niestety żadna się nie uwiesiła <_< Natomiast dziś udało mi się przechytrzyć takiego wojownika, który podczas odhaczania wypluł żabkę . Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Cool! Gratulacje! Piękny! Ile dokładnie miał cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Łukasz - dajesz czadu! Serdeczne gratulacje. Jak na razie Ty i Patu to królowie polowania! Ja już ostrzę haki i w lutym na pewno zaatakuję kropy.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Cool! Gratulacje! Piękny! Ile dokładnie miał cm? @Remku-miał dokładnie 51cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Remku ja miałem jednak większą zdobycz na woblera i choć nie wyjąłem okazu z wody, to muszę zaliczyć, że był na lądzie . Sławek - piękny kaban! Walczył trochę? Czy jest wymiarowy i spełnia wymogi regulaminu odnośnie wstawiania fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Cool! Gratulacje! Piękny! Ile dokładnie miał cm? @Remku-miał dokładnie 51cm Pozdrawiam Jeszcze raz gratulacje! Ja na razie chodzę i mnie 4 litery od chodzenia bolą ale .... wychodzę swojego Mam nadzieję, że niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Sławek - piękny kaban! Walczył trochę? Czy jest wymiarowy i spełnia wymogi regulaminu odnośnie wstawiania fotek? no nie wiem czy spełnia wymogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 @Łukasz,no to juz wygląda jak ryba, gratuluję. Ciekawe z tą żabką... zapowiadany kilka postów wyżej rewanżyk doszedł wczoraj istotnie do skutku jak widać, tym razem totalnie przyzerowałem a licząc urwane woblerki można przyjąć że osiągnąłem wynik -2 <_< Myślę że w tej sytuacji mogę mieć poczucie że z remkiem, i z pstrągami - jestem kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 @Łukasz, kapitalna ryba. Wielkie gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 @Efex, właściwie nie walczył. Robił to co chciałem . Po prostu wziąłem go z zaskoczenia i własciwie nie miał czasu i możliwości na walkę.Remku myślę, że moja zdobycz była zarówno wymiarowa jak i spełniała wszystkie warunki które postawione zostały zdobyczom @Friko no nie mów, że przyzerowałeś totalnie. Miałeś przecież dwa kontakty z pstrągami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam Wszystkich serdecznie ! Dziś próbowałem szukać/łowić kropki na Rawce. Efekt zerowy jednak dwa brania były a i kontakt wzrokowy również nawiązałem. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam Wszystkich serdecznie ! Dziś próbowałem szukać/łowić kropki na Rawce. Efekt zerowy jednak dwa brania były a i kontakt wzrokowy również nawiązałem. Pozdrawiam Maciek Witaj na Forum PzdrMilupa4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 @Efex, właściwie nie walczył. Robił to co chciałem . Po prostu wziąłem go z zaskoczenia i własciwie nie miał czasu i możliwości na walkę.Remku myślę, że moja zdobycz była zarówno wymiarowa jak i spełniała wszystkie warunki które postawione zostały zdobyczom ...ze zdjęcia widać wyraźnie, że zdobycz jest wymęczona... i powinna jak najszybciej trafić do wody... na przyszłość proponuję więcej zdecydowania... nawet gdy zdobycz się opiera... zresztą ryby głosu nie mają... podobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 @Łukasz, piękny kropas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ciekawe z tą żabką... Rzeczywiście ciekawe. Odsyłam do artykułu Piskorskiego w ostatnich WW. Ponoć żaby w zimowej diecie kropasów to nic nadzwyczajnego... A ja przez tyle lat żyłem w przekonaniu, że żaby to tylko na wiosnę Gratulacje za pięćdziesiątaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Sobotni wypad, na odcinek podmiejski (Lubania) nie przyniósł żadnych efektów. Lekko podwyższona, mętna woda, nie rokowała sukcesów. Kilka godzin łowienia zleciało błyskawicznie @ ŁukaszGD, wielki szacunek. Piekna ryba. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Łukasz GD świetna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Cool! Gratulacje! Piękny! Ile dokładnie miał cm? @Remku-miał dokładnie 51cm Pozdrawiam Jeszcze raz gratulacje! Ja na razie chodzę i mnie 4 litery od chodzenia bolą ale .... wychodzę swojego Mam nadzieję, że niedługo. @Remku wychodzisz swojego pstrąga napewno...najważniejsze to, żeby było jak najwięcej okazji do chodzenia, a wtedy napewno coś z tego wyjdzie Wszystkim dziekuję za gratulacje-mam nadzieję, że jeszcze uda mi się coś fajnego wrzucić w ten wątek Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 @Remku wychodzisz swojego pstrąga napewno...najważniejsze to, żeby było jak najwięcej okazji do chodzenia, a wtedy napewno coś z tego wyjdzie Wiem, wiem ... dlatego chodzę. Już myślę o kolejnym PozdrawiamRemek P.SFriko: pstrąg to jednak mała wredna ryba z kropkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyka1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Wczoraj Centrum dużego miasta na WarmiiPadł jeden 40-tak i ogólnie kupa. Mnóstwo kaczek, nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Chodzic i myslec...myslec i chodzic... . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi