admin Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Mógłbyś to zdjęcie nazwać - chodząc z kompaktem na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Kompakt Pro Taki OT PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Dzisiejszy, pięknie wybarwiony i w niezłej kondycji... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 jak malowany Gratulecje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Patu, piękny, a najpiękniejsze są te krwisto czerwone kropy !! Normalnie szok !! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Patu gratuluję pięknej ryby i życzę następnych, jest co oglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 pięęękny chyba sie czymś zawstydził i czerwień mu się nasyciła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Patu w przyszłym tygodniu złów na woblera Piękny pstrąg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 @Patu, piękna, zdrowa ryba, GRATY!!! A tak poza tym to masz chłopie szczęście- w dzień powszedni na rybach, taki to pożyje Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 @Patu, piękna, zdrowa ryba, GRATY!!! A tak poza tym to masz chłopie szczęście- w dzień powszedni na rybach, taki to pożyje Pozdrawiam ŁukaszŁukasz, jakie szczęście ... nie ma jak piątkowy urlop na wyprawę pstrągową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 @patu po prostu wymiatasz w tym roku proszę tylko o odpowiedź na jedno pytanie: co to jest urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 @patu po prostu wymiatasz w tym roku proszę tylko o odpowiedź na jedno pytanie: co to jest urlop? Może Kolega Patu jeździ ze swoim szefem i w zamian za urlop pokazuje mu pstrągowe miejscówki Albo sam jest sobie szefem i wtedy... sytuacja jest taka sama!!! <_< Gratuluję wspaniałego sezonu, póki co to nic tylko zazdrościć i bić brawo! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Nie ma co się oszukiwać aby łowic duże i ładne ryby trzeba często bywać nad wodą. Co się wiąże z dużą ilością czasu wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Patryk przeginasz. Drugi sezon wymiatasz. Gratuluję pięknych kropasów .U mnie takich kolorków prawie nie mają. Albo czarnuchy albo blade, bez wyrazu. No i, jak dotąd, nie zasługują na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Patu, piękne kropki Jutro zaczynamy sezon na rzekach południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Nie no Patryk, widzę odbijasz sobie nasz ostatni wypad Graty, piękny kropas.M czy D? Wydaje mi się, że D ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 cześć byłem dzisiaj z kumplem na potokach, trafiliśmy na dobre żerowanie i mieliśmy dużo kontaktów, złowiłem potoka na 39 cm /1 cm i byłaby fotka na forum / ryba była pięknie ubarwiona i dobrej kondycji, kolega 2 do 30 cm, kolejne dwa mu spadły w trakcie holu, w tym jeden zbliżony do mojego. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red tag Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam!@PATU- faktycznie ładne kropy łowisz,widzę że masz ładną pstrągową wodę u siebie.Jutro śmigam nad Redę zobaczymy co będzie się działo!Dzisiaj wieczorem temperatura spadła do -5C,rano będzie nie lepiej.ale to nic zobaczymy.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 @Xenon, pracuję jak większość szaraków, od poniedziałku do piątku... ...czas wolny to tylko weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam!@PATU- faktycznie ładne kropy łowisz,widzę że masz ładną pstrągową wodę u siebie.Jutro śmigam nad Redę zobaczymy co będzie się działo!Dzisiaj wieczorem temperatura spadła do -5C,rano będzie nie lepiej.ale to nic zobaczymy.Pozdrawiam! dzięki wszystkim za miłe komentarze...Red Tag, nie łowię na jednej rzece pstrągowej, ostatnio nawet na 3-ech nowo poznanych... ma upatrzone odcinki i 3mam się utartego schematu... narazie skutkuje P.S. jutro znów atakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedoszly_Pstragarz Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Kurcze jak ja Wam zazdroszczę tych potoków. Ja zaliczyłem już 3 wypady, jednak jak dotąd nawet nie miałem kontaktu z rybą. Jeździłem razem z kolegą, który również nie zaliczył żadnego trącenia przynęty. 2 razy byliśmy w mróz -4 -3 st. i w ostatni poniedziałek, jak było +2. Trzeba zmienić albo taktykę albo nastawienie, łowiska raczej nie ma szans zmienić Patu, gratuluję pięknych ryb. Naprawdę masz bardzo rybną rzeczkę i niemałe umiejętności. Jest początek sezonu a Ty już tyle ponadczterdziestocentymetrowych pstrągali masz na swym koncie. Respekt i życzę dalszych powodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 cześć witamy na forum jeśli chodzi o pstrągi to nie załamuj się i dalej próbuj, łowienie ich nie jest, aż tak trudne, ja też nie licząc 1 wypadu w zeszłym roku dopiero zaczynam je łowićz moich skromnych doświadczeń wynika, iż kluczowe jest podejście do łowiska, gdyż nie złowisz ryby, którą najpierw wypłoszysz, także trzeba się skradać, najlepiej pochylonym, powoli i bez żadnego hałasu, ostatnie metry to już na kolanach, najlepiej nad samą wodą schować się za jakaś przeszkodą, drzewem lub krzakiem, nie zbliżaj się też zbyt blisko do stanowiska ryby, lepiej jest wypuścić pływający wobler kilkanaście metrów z nurtem, potem już powolne prowadzenie przynęty z przystankami i lekkim poszarpywaniem.Jeśli wszystko zrobisz dobrze na pewno doczekasz się pierwszych brań i ryb.Mam nadzieję, że wszystkim zwrócisz wolność. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 @Patu gratki i za rybkę i za fotkę. Piękne obydwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Kurcze jak ja Wam zazdroszczę tych potoków. Ja zaliczyłem już 3 wypady, jednak jak dotąd nawet nie miałem kontaktu z rybą. Jeździłem razem z kolegą, który również nie zaliczył żadnego trącenia przynęty. 2 razy byliśmy w mróz -4 -3 st. i w ostatni poniedziałek, jak było +2. Trzeba zmienić albo taktykę albo nastawienie, łowiska raczej nie ma szans zmienić Patu, gratuluję pięknych ryb. Naprawdę masz bardzo rybną rzeczkę i niemałe umiejętności. Jest początek sezonu a Ty już tyle ponadczterdziestocentymetrowych pstrągali masz na swym koncie. Respekt i życzę dalszych powodzeń. Nie masz czego zazdrościć. Masz pod nosem bardzo dobre wody pstrągowe. Niestety Podlasie to biegun zimna, a Pomorze Zachodnie jak w przypadku @Patu to jeden z cieplejszych regionów kraju. Jesli pojeździsz nad Supraśl, Sokołdę, Płoskę, Słoję, Łosośną badź Czarną w okresie gdy pogoda odpuści, powinieneś mieć wyniki nie gorsze niż ludzie z innych regionów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Patu,brzydkie te twoje ryby. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi