Adi Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam.Ostatnio znajomy zakupil echosonde lowrance elite 5 i ma problem z ustawieniem sonaru.instrukcja jest ale malo wnie jest zawartych informacjiuMa ktos ta echosonde i potrafi ustawic sonar tak aby pokazywal luki ryb ??Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepe_79 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ustawia się chyba tak samo jak w modelach Mark 5.Mogę sprawdzić na swojej Elite 5, ale najwcześniej w weekend bo z pamięci... nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adi Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 ok bylo by fajnie gdybys napisal wszystko po kolei jak ustawic ta echosonde pod wisle lub narew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Michal Sz Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wyłączyć z meniu ID dla ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Michal Sz Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Pojawił się nowy soft do wszystkich Elit i nie tylko - 4.0, niestety ja jakoś nie mogę wgrać bo plik niby jest uszkodzony. Czy ktoś próbował wgrywać nowy firmware ? UWAGA !!!Dla osób które wgrają mogą stracić Polską wersję językową, bo podobno tylko "Parker" ma takie pliki :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adi
Witam.
Ostatnio znajomy zakupil echosonde lowrance elite 5 i ma problem z ustawieniem sonaru.
instrukcja jest ale malo wnie jest zawartych informacjiu
Ma ktos ta echosonde i potrafi ustawic sonar tak aby pokazywal luki ryb ??
Prosze o pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi