Arek Gdańsk Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mi przy farciło i w pierwszym rzucie wyjąłem tą samiczkę która po sesji wróciła do rzeki,łowiłem na Redzie w Pieleszewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Nad Parsętą, kompletna porażka , na odcinku Poczernino-Wrzosowo,kompletne bezrybie, nikt z wielu napotkanych wędkarzy nie miał kontaktu z rybą, jedyna ryba padła poniżej mostu we Wrzosowie, to srebrniaczek taki ok 65cm. Straszne tłumy w tym roku , ale walczymy do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welski Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Czesc.Na jakim byles odcinku,bo na gornym juz chyba po rybach,kilkanascie spotkanych ludzi na zero.PZDR.Piotr Poniżej Ciechocina,zdjecia okolice wysokiego napiecia.W poniedzialek powtorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Mi przy farciło i w pierwszym rzucie wyjąłem tą samiczkę która po sesji wróciła do rzeki,łowiłem na Redzie w Pieleszewie. Gratulacje, teraz powinieneś założyć wątek Troć 2009, jak pierwszy łowca troci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Właśnie miałem napisać to samo co Janusz Może moderator coś tu zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Właśnie miałem napisać to samo co Janusz Może moderator coś tu zadziała? Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 A jak na Łebie i Słupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Jedna trotka jest jeszcze w wątku o Drwęcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Podobno znowu pleśniawka się zaczyna. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Podobno znowu pleśniawka się zaczyna. Prawda to? Łowiąc tęczaki w dzikim ciurku widziałem parę zdechłych - pleśniawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Dzisiejsza Drwęca: tłumy, tłumy, tłumy, kra, nawisy lodowe, moja kąpiel po kolana, troćka 65cm kolegi i kogoś obok 46 cm. No i spotkanie kilku znajomych w tym z Forum, co najbardziej cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red tag Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam wszystkich.01.01.2009 Obrabiałem odcinek Redy od mostu szpitalnego do komina elektrociepłowni,złowiłem jedną 50-dziesiatke,na woblera,i jeden gosciu dzwignał 65cm ito na tyle.02.01.2009 odcinek od jazu ciechocinku do Rekowa Dolnego ,zimno -6C bez brań u mnie ,ktoś wyciągnoł 65cm i to by było na tyle.Słyszałem że 01.01.2009 na tym odcinku padł łosoś 9kg,tęczak 4.5kg i troche 50-siatek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Dzisiejsza Drwęca: tłumy, tłumy, tłumy, kra, nawisy lodowe, moja kąpiel po kolana, troćka 65cm kolegi i kogoś obok 46 cm. No i spotkanie kilku znajomych w tym z Forum, co najbardziej cieszy Robert, mnie spotkanie kogoś z forum też zawsze cieszy Kolega z Płocka złowił tą troćkę w tym samym miejscu, w którym mnie wcześniej spadła - może to ta sama Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Słyszałem że 01.01.2009 na tym odcinku padł łosoś 9kg,tęczak 4.5kg i troche 50-siatek.Pozdrawiam Łosoś miał dokładnie 90cm 5,70 kg , a tęczak 67 cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Gratulacje pierwszych ryb Byliśmy nad Drwęcą 2stycznia miałem trzy kontakty z rybą. Braciak jedno branie ale za to wykorzystane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Super strzałka !! Pogratuluj bratu !! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Gratulacje ! Mam pytanie odnośnie woblerów. Otóż w pierwszych dniach sezonu prawie wszyscy wędkarze mają na końcu zestawu wobka w kolorach fluo, potocznie zwanego 'oczojeba'. Czy łowiliście na woblery w naturalnych kolorach np. potok. Jeżeli tak, to z jakim wynikiem ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Łowiliśmy na woblery rożnego rodzaju po krótkiej obczajce najskuteczniejsza jednak była obrotówka. A miejscowi wędkarze ponoć wiedzą najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Dzisiejsza Drwęca: tłumy, tłumy, tłumy, kra, nawisy lodowe, moja kąpiel po kolana, troćka 65cm kolegi i kogoś obok 46 cm. No i spotkanie kilku znajomych w tym z Forum, co najbardziej cieszy Robert, mnie spotkanie kogoś z forum też zawsze cieszy Kolega z Płocka złowił tą troćkę w tym samym miejscu, w którym mnie wcześniej spadła - może to ta sama Pozd. Mariusz, może i ta sama, nie wiem?Wzięła mu na wahadło tuż pod krawędzią ludu na drugim brzegu. Zaraz po tym jak wpadła do wody, nawet nie zdążył poprowadzić przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 no ładnie gratulacje dla @Darka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red tag Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 @Szymel dzieki za dokładne informacje,bo jak widać że po przekazywanych informacjach ryby przybieraja na wadze.Byłem równiez 4.01.2009 na redzie odcinek Reda Pieleszewo koledze zeszła 70-siątka a ja złowiłem potoka 31cm,dalej pływa sobie w redzie,obie ryby wzieły na 6cm dynamiki w koloże oranż.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Gdańsk Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Gratulacje ! Mam pytanie odnośnie woblerów. Otóż w pierwszych dniach sezonu prawie wszyscy wędkarze mają na końcu zestawu wobka w kolorach fluo, potocznie zwanego 'oczojeba'. Czy łowiliście na woblery w naturalnych kolorach np. potok. Jeżeli tak, to z jakim wynikiem ? Pozdrawiam Osobiście łowię tylko woblerami w naturalnych kolorach, nie raz jeden kolor bardziej wyeksponuje ale fluo nigdy nie używam. Moi koledzy również i efekty mamy bardzo dobre. Może i na pierwsze 3 dni ostre kolory są prowokujące , moim zdaniem później bardziej płoszą niż kuszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 01.01.2009 zameldowałem się na Wierzycy k/Gniewa.Wędkarzy raczej mało, ryb także. Troci padło chyba tylko, a może aż 5 szt. Moja była chyba największa - 48 cm. Ze względów oczywistych fotki nie mogę zamieścić. Czyli rozpoczęcie udane!Następne wyjazdy na próżno - lód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Rzeka Reda - 79cm. Wzięła na woblera własnej produkcji EDIT: zdjęcie zostalo usuniętę gdyż ryba została zabrana z łowiska ( zgodnie z regulaminem obowiązującym na portalu mogą być przedstawiane tylko zdjęcia ryb ktore zostały wypuszczone ). Przy okazji gratuluję @Szymelowi pierwszej ryby ale również, a może przede wszystkim uczciwości w wyjaśnieniu sprawy na priv Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Piękna trotka ,musi cieszyć,a tym bardziej za na wlasny wyrób. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi