lukexio Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Jaki wobler kolor dobry dla trocie?? Lukexio - zobacz tutaj -> http://www.jerkbait.pl/?p=196 oraz http://www.jerkbait.pl/?p=68 PozdrawiamRemek @remek dzieki za info o wolber kolor ps.wczesniej wyslalem ci PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Jeśli woblery to tylko Czarne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 A to te tak zwane latajace condony. Nie mylyc z Kondorami. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 @WISNIA Ten obrotowka nie ma w polsce chyba pan sam wlasny produkjci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Jeśli woblery to tylko Czarne! Wobler czarne jaki firma??mysle ze wobler czarne podobne jak pijawka tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Jeśli woblery to tylko Czarne! Wobler czarne jaki firma??mysle ze wobler czarne podobne jak pijawka tak?? Nie chodzi o kolor To takie miasto - nazywa się Czarne. Nieco więcej tutaj i w galerii fotki są http://www.wedka.pl/webs/czarne/default.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Całkiem niedawno wyczytałem (chyba to stwierdzenie brata pana Józka Sendala), ze na trocie każdy kolor jest dobry, jeśli jest to pomarańczowy. Coś ala Henry Ford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 @wobler123Myslalem o tym wobler okazalo to nazwa miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Te Czarne to był dowcip. Wolno się śmiać! Jest też takie powiedzenie, że kolor gumy na sandacze dowolny, pod warunkiem, że to seledyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Te balaszki obrotowe sa do nabycia normalnie w sklepie. Bierzesz okolo £3 i mozesz sobie taka jedna zakupic. I fajnie sa dociazone. Wiec schodza dosyc gleboko co pomaga w oblawiadniu dolkow przy szybkim nurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No tak ryb nie łowimy, ale zarybiamy http://e-kg.pl/wydarzenia/1316-zarybiania-cd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 JachuJa jestem umówiony, jak co roku,z jedną medalową w Parsęcie w okresie od 1 do 3 maja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Widzę, że Stefan Przychodźko, Edek i Wołek dalej działają, miło widzieć znajome twarze Dobrze, że są ludzie, którym to się nie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dziś byłem PRZYPADKOWYM świadkiem wpuszczenia 35 tysięcy trotek 2+ do Wisły podległej Okręgowi Gdańskiemu , niby serce się raduje, ale jednocześnie rozum smuci bo 30 minut wcześniej widziałem rybaka spławiającego siatę z bojką. Myśli o miejscowych z robakami też budzą niepokój. Mimo wszystko iż trociaż ze mnie jak z koziej d... rajzentasze - to fajnie wiedzieć iż ktoś coś robi dla rybek z płetwą tłuszczową Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ku pokrzepieniu serc..... Rybka z połowy czerwca, która zagryzła Pawłowego (PG) wobka.Pozdr. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Piękna troć, gratuluję.Pozdrów ode mnie Pawła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ku pokrzepieniu serc..... Rybka z połowy czerwca, która zagryzła Pawłowego (PG) wobka.Pozdr. . Gratulacje!Drwęca? Na Parsęcie złowiono 10 kilową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Niesamowita ryba, wielkie gratulacje. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Mariusz wspaniała ryba!!!Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Dzięki za gratulacje Ryba prezentowana na zdjęciu była drugą w tym dniu - pierwsza podobnej wielkości zagryzła wobka 20 minut wcześniej w trudnym technicznie miejscu - miałem ją już na brzegu, ale chwila nieuwagi i zsunęła się po skarpie do wody..., może się spotkamy w styczniu.Pozdr.P.S. @Patu - przekażę pozdrowienia Pawłowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Mariusz szczere wielkie gratulacje.Z tego co czytam forum sadze ze wychodzona zdobycz. Jeszcze raz ,, pozdrawiam ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 @Marcel - zgadza się wychodzona.Poniżej zaprezentuję dzisiejszą, ranną zdobycz - samicę troci, zasiedziałą w rzece już od dłuższego czasu - też wychodzoną Pozdr. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Rozlegl sie aplauz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ukłoniki - piękne Trotki A ja nie wiem kiedy pojadę nad moją Parsętę,Może ktoś ma informacje czy połapano na święcie troci i łososia w ostatni weekend ? orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 jedna szt. 4kg przez dwa dni 120 chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi