ORION99 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Niby normalka, chociaż teoretycznie pogoda sprzyja w tym roku łosośkom orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Byłem na Parsęcie od piątku 3 lipca do piątku 10 lipca, w tym na Święcie. Złowiono na Święcie jedną rybę 4 kilo. Ja złowiłem jedną niewymiarową. Ale ryba jest bo się licznie spławia, tylko, drobiazg, nie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Cały sezon bez złowienia troci, może za tydzień w ostatni weekend na Salmo Parsęty coś? Choć to trzynaste, ale może nie wszystkich dotyczy!Wczoraj były trzy imprezy - zawody na Parsęcie i nikt nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 kwasik zachodniopomorskie jeszcze nie powiedzialo ostatniego slowa w tym roku. my czekamy na nowy sezon 2009 czyli morskie plaze zreszta chyba nie tylko my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Wiem, wiem! Nie wiem jak komu, ale mnie w zimę jest zimno, to się grzeje stare kości przy kaloryferze, a nie w lodowatych falach (kriomedycyna?), dokąd mam na dokładkę trochę za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Nie tylko paprykarze szczerzą zębiska w oczekiwaniu na morze... ja też się doczekać nie mogę, kilka pomysłów na nowe muchy jest, tylko jechać i wypróbować będzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 czekaj no ty jeden ty lajkoniku ty jeden ty...jeszcze zobaczysz jak paprykarze lowia - albo wydaje im sie ze lowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Nie ukrywam, że morskie trociowanie ma taki klimat że doczekać się już nie mogę. Mam nadzieję że tym razem, jako ze nie będzie to słana czkawka a danie główne zjawisz się na dłużej. Podbierak na wypadek gdybyś miał jakąś ładną rybę mam już gotów <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 jako ze juz nie pracuje w tamtych rejonach a przyjade specjalnie na danie glowne to i moja obecnosc bedzie w zupelnie innym wymiarze czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 pffffffff i tak dziki zachód wam zleje dupska na maxa przynęty bedą się już produkować niedługo, puki co mi już się słone trocie śnią po nocach zobaczymy jak to będzie ja chcę być jak pogoda i praca pozwoli parę dni wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 pffffffff i tak dziki zachód wam zleje dupska na maxa przynęty bedą się już produkować niedługo, puki co mi już się słone trocie śnią po nocach zobaczymy jak to będzie ja chcę być jak pogoda i praca pozwoli parę dni wcześniej To jakiś zlocik się szykuje??? Kilka slimów bym znalazł na dnie torby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Nu ja też szykuję bronie różne na te trotki, muchi nowe, linkę mam dalekosiężną, damy rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 standek jakby co to mogę ci dentkę od ciągnika załatwić poza tym tez szykuję trochę nowych przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi