kamildarbanski Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 bardzo prosze o pomoc ktos dodal ogloszenie z mojego konta bo nie wylogowalem komputera w pracy i nie wiem jak to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pasta Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Zgłoś moderatorowi, na dole swojego posta obok "cytuj" jest "zgłoś" Poza tym to trochę dziwne że ktoś wystawił sprzęt wędkarski z Twojego konta bo sie nie wylogowałeś... Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Pasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamildarbanski Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 okej kolego dziekuje bardzo za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klim Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) wystarczy edytować i wymazać zostawiając dowolny znak,dodając 'nieaktualne' zamiast 'zestawy'. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez klim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamildarbanski
bardzo prosze o pomoc ktos dodal ogloszenie z mojego konta bo nie wylogowalem komputera w pracy i nie wiem jak to zrobic
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi