Tomek88 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Poszukiwana opinia o multiku jak w temacie. Może ktoś łowił, macał lub wie cokolwiek istotnego. Interesuje mnie również jak się ma on do tatuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Miałem do czynienia tylko z jej największą siostrą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 400-setka to prawdziwy mocarz coś ponad 400gram z tego co kojarzę Jednak jeśli w jakiś sposób można jakoś wyrobu przenieść na lżejszy model to jakby to opisać? in plus czy in minus do średniej półki daiwy? do czego by ją porównać tak dla odniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 powiem tak - w chwili obecnej gdybym szukal czegos w podobnej klasie (moc / pojemnosc szpuli) przedzej skusil bym się na lexa 100 niz na curado 100; 200 w wersji G lub poźniejszej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 powiem tak - w chwili obecnej gdybym szukal czegos w podobnej klasie (moc / pojemnosc szpuli) przedzej skusil bym się na lexa 100 niz na curado 100; 200 w wersji G lub poźniejszej...Nie chciałbym być monotematyczny, ale tak żebym miał punkt osobistego odniesienia to jakby lexę porównać do "znanej i lubianej" tatuli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 i jedno i drugie jest porduktemstosunkowo nowym,wiec poza tymjak kreci na sucho i ew jak wyglada za wiele powiedziec nie mozna. CO do większych sióstr - szczególnie modelu 300 -maszynki uzywane od niemal 2 lat do zabawtypu duze gumy, woblery oraz blachynie stwarzają żadnych problemów i póki co mają się wyśmienicie... Z mniejszą,jak już wspomniałem, ani ja ani moi znajomi nie mieli do czyniania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 i jedno i drugie jest porduktemstosunkowo nowym,wiec poza tymjak kreci na sucho i ew jak wyglada za wiele powiedziec nie mozna. CO do większych sióstr - szczególnie modelu 300 -maszynki uzywane od niemal 2 lat do zabawtypu duze gumy, woblery oraz blachynie stwarzają żadnych problemów i póki co mają się wyśmienicie... Z mniejszą,jak już wspomniałem, ani ja ani moi znajomi nie mieli do czyniania...Dziękuję za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi