Skocz do zawartości
  • 0

ciągle zalogowany

PETEREK

Pytanie

witam,

chyba tydzień temu zgłaszałem Adminowi i moderatorowi problem z ciągłym zalogowaniem na forum - brak reakcji i odpowiedzi. W takim razie jeszcze raz zgłaszam problem polegający na tym że bez względu na stanowisko komputerowe (dom, praca :) lub inny komp) zawsze wchodząc na to forum jestem ciągle zalogowany. Wylogowanie działa tylko okresowo i nie mam pojęcia dlaczego. Trochę mnie to irytuje i drażni bo chyba po to jest opcja "wyloguj" aby to pewnie i prawidłowo działało - poza tym wolałbym jednak aby moje konto było w jakiś sposób sprawne i już na pewno chciałbym aby przypadkiem nie było komukolwiek dostępne - proszę o pomoc w usunięciu problemu

pozdrawiam - Piotr

Edytowane przez PETEREK

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wg mnie to problemy z Twoimi przegladarkami, ktore automatycznie zapisuja hasla logowania do forum i nawet po poprawnym wylogowaniu sie z forum i ponownym wejsciu na forum zapamietuje Twoj login i haslo i automatycznie sie loguje.

Sprobuj wyczyscic cache i zmienic (wylaczyc) opcje automatycznego zapamietywania hasel w ustawieniach przegladarek.

• 0

cóż, informatykiem to ja nie jestem ale na pewno nie mam "odptaszkowanej" opcji zapamiętywania haseł i dostępu i NIGDY takich opcji nie "ptaszkuję" choćby ze względu na dostęp do bankowości elektronicznej - to w domu, 

a w pracy nad podobnymi sytuacjami czuwają fachowcy :)

przeglądarki owszem, zapamiętują np loginy ale nie zapamiętują haseł - no, chyba że ktoś się na to zdecyduje ale ja takiej opcji nie akceptuję

- co ciekawe mój problem dotyczy TYLKO I WYŁĄCZNIE strony TEGO FORUM - stąd też moja prośba i mój post do Adminów 

Edytowane przez PETEREK

• 0

U mnie też dotyczy tylko tego forum.

Zresztą przeglądarka pyta o zapisanie hasła, nie robię tego a mimo wszystko jestem zalogowany po następnym uruchomieniu. Jeśli ma to pomóc to którymś tam wylogowaniu i uruchomieniu jb nie jestem już zalogowany. Ale potem problem pojawia się na nowo. Tak więc coś jest jest nie tak z logowaniem na tym forum.

Edytowane przez Banjo

• 0

czy zatem mam uszczęśliwić moich firmowych informatyków wiadomością że ich serwery bądź łącza są zawirusowane? - bo jak wspominałem problem dotyczy nie tylko danego np domowego kompa ale również sprzętu w pracy, z którego czasami loguję się - a raczej - przy korzystaniu z którego stwierdzam że jestem już zalogowany na j.pl