adamek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Sory panowie szukalem jak wyłaczyć te wiadomosci ktore przychodza mi na maila ale nie znalazlem i nie wiem jak to zrobic. Moja skrzynka jest tak zasmiecona w tej chwili ze ciezko tam porzadek zrobić. Z gory dzieki za instrukcije. SoryPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Profil - subskrybcje - usuń wszystkie. Ja zaraz wyłączę Ci w profilu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 W profilu zmień preferencje i porzuć wszystkie subskrypcje na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adamek
Sory panowie szukalem jak wyłaczyć te wiadomosci ktore przychodza mi na maila ale nie znalazlem i nie wiem jak to zrobic. Moja skrzynka jest tak zasmiecona w tej chwili ze ciezko tam porzadek zrobić. Z gory dzieki za instrukcije. Sory
Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi