TERMOS Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pierwsze lody skoly jeziora .Jak na poczatek sezonu przystalo , pierwsze pasiaki z przerebla. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/97b587bca52be61f.h tml http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a3464f49f50d9c0f.h tmlPozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 witam wstawiam tu garbusa złowionego przez mojego kolege bo nie moge sie powstrzymać złowiony na blaszke podlodowa okoń 47cm!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 piękny Garbaty!! gratulacje dla kolegi...jakiś taki oszroniony ale paseczki widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto92 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Gratuluję okonia...Bardzo piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Gratulacje dla kolegi,gdzie pływają jeszcze takie garby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 w okolicach DDZ dokładniej w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 kolego fishbartek ..ładne rozpoczęcie roku.. graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 dzieki za gratulacje też bym tak chciał zaczać! ale niestety to mój kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 dzisiejsza 45, byl jeszcze 43 i dwa po 41 zdjecie slabe bo aparat wpadl do przerembla i robione telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Piękne garby. Uratowaliście ten aparat?!? )))) Dobre, dobre.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 aparat niestety lezy na 10m olympus seri mju700 nie byl nowy ale zawsze byl na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Okonie też tak głęboko łowiliście?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 aparat niestety lezy na 10m olympus seri mju700 nie byl nowy ale zawsze byl na rybki To teraz okonki robią sobie sesję foto Ładne garbusy ! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Super początek roku. Wielkie gratki dla łowców!Takie pasiaki to już coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Okonie też tak głęboko łowiliście?!?tak na ok 10 metrow nieraz na 12m z jednej dzióry 1,33kg 1,10kg i 0,90kg prawdziwe potwory siedza na 25-30m ale starch wejsc bo lód slaby moze to i dobrze bo wyciagniete okonie z takiej glebi ciezko dochodza do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 ostatnie pytanko: blaszka czy mormycha?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 teraz mormycha bo na blaszke juz sa za ociezale i nie chca tłuc, panowie dzis padl 50cm dowiedzialem sie od grupki wedkarzy łowiacych z rana w innej czesci jeziora, mój dzis najwiekszy 34cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio0 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Pogratulować i... pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Gratulacje, poprostu WOW na takie ryby Mateusz - a co Ty się tak dopytujesz o ten lód ??Czyżbyś czasem dziubał przeręble ?? orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Piękne ryby na mormyszkę. Skąd tak dokładnie znacie ich masę, jeśli mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Piękne ryby na mormyszkę. Skąd tak dokładnie znacie ich masę, jeśli mogę spytać?zawsze mam w torbie wage elektroniczna dobrze wiedziec co sie zlowilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Rozumiem. Mi by się nie chciało nosić takiego balastu. Jeszcze raz gratuluję okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Rozumiem. Mi by się nie chciało nosić takiego balastu. Jeszcze raz gratuluję okoni waga malutka jaxona miesci sie w bocznej kieszonce dzisiejsza 38 takie garby a aparat na 10metrach:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 zabierz mnie tam Graty! piękna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 A jak tam koledzy u Was z pasiakami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi