Przemek Szymański Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Fajny Rozbójnik!!!Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 @Adzio 40 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 A no 40 i to rowniutkio tylko na zdjeciu jakos tak nie wyglada na te 40 predzej na 30 ale bylo rowno 40 co do mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 A te trzciny ? Gdzie takie ładne urosły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 A to jest takie pewne starorzecze miejscowi mowia na to wylewek Jutro pewnie sobie zrobie maly spacerek to pstrykne kilka fotek specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 @ADZIO DZIĘKI P>S>Tylko takie kadry rób żebym mógł się domyślić gdzie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ładne garbusy, gratuluje łowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam.A tak dla porównania wygląda mój wczorajszy okonek 44 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 O prosze jaki ladny grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Super Okonie wszyscy łowicie. Ja dziś miałem sie wybrać ale zimno sie zrobiło i odpusciłem. Rolek na co skusiłeś tego garbusa wygląda grubo hehe. Co jest teraz skuteczne na okonie ? Boczny trok ? Igowanie? Woblery ?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 @adamek - paproszek motoroil na główce jigowej 6 gr. Nie łowię na troka , stosuję klasyczny opad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 @Zanderix To miejsce gdzie lowie wyglada mniej wiecej tak: Tu sa te piekne trzcinki To miejsce jest kolo mostu kolejowego Braniewo-Elbląg nad Pasłęką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 @Adzio Poznaje poznaje , a jak w głównym korycie, dalej błoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam.A tak dla porównania wygląda mój wczorajszy okonek 44 cm Gratuluję Ci pięknego brzegowego garbusa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ooo pewnie po moscie poznales a co do glownego koryta to dalej bloto plynie i jeszcze w dodatku wysoka woda wiec teraz pozostaje tylko wylewek i pasiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Wściekły RASTAMAN w daszku też daje radę . PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 A w trzcinach wiatr cichą melodią reggae szeleścił Piękne garby łowicie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 NO 'chikling' - ładny kabanek. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Pasiasta Zdzisława PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clonee Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 a to siostra Zdzislawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Piekne, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Nie mam pytań....Gratulacje @Zanderix... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Tak zapytam Arku z ciekawości, ile zdzisie mają centów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Odpowiem tak : czterdziestu nie mają <_< PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 W niedziele na spacerze ugryzł moją gumę miły pasiaczek. Szkoda tylko, że nie zabrałem aparatu... Miał całe 36cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi