wobler129 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 32cm z wczoraj 2 dni temu były jeszcze 31 i 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Woblerek gratki.. widzę że znów wróciłes do korby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Woblerek gratki.. widzę że znów wróciłes do korby Tak Dziś kilka kilka 25cm. i szczupaczek 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 W ramach odświeżenia wątku, weekendowy garbusek wyciągnięty z zielska na spinnerbaita . pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 gratulacje @grzecho wide ,że trzeba powrócić na powierzchnie trochę się zapomniało jazk pięknie ryby biorą za sprawą innych drapieżników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Fajne ma kolorki @Grzechu. @Warciak - to raczej nie z powierzchni a zielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Widzę że posypały się ładne rybkiGratulacje!Ja też dam coś swojego, znowu przepraszam za jakość, ale zawsze zapominam zabrać aparatu na wode.35cm z małego jeziorka na Spittin Rovera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 U mnie także okonie już biorą.W tym roku o miesiąc wcześniej.Dzisiaj około 15szt.Największy 40 cm.ten ze zdjęcia jest około 35cm.Następny wyjazd z muchówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Brawo, ładne rybki U mnie dziś 39cm na powierzchniowca na 80cm wodzie, niestety foto robione telefonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ładne okonie Krótkie pytanie - gdzie najczęściej łowicie okonie: twarde dno, czy miękkie? Żwir czy muł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daisyhill Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Witam na forum.... wczorajszy punk-recydywista z Wisły, 32 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 fajny wislany garbaty rozbójnik ale przez przypadek chyba zdradziłeś miejscówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Swietne rybki!!Gratulacje dla Lowcow. Mi tez udalo sie zlapac Forumowe minimum czyli 30staczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Hej !Coś takiego przytrafiło mi się ostatnio na Bytyńskim , co prawda nie są to okazy, ale...To mój pierwszy taki dublet Pozdr Czaro73. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Trudno je namierzyć. Są jeszcze rozproszone i nieskore do brania.Czas wielkiego żarcia dopiero nastanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ostatnio podczas łowienia sandaczy trafił sie taki fajny garbusek. 41cm i rosnie nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A ja niedawno zrobiłem jakieś 300 km. Na okonie!!!!!! A trzeba było Twoim sposobem, sandacza szukać .Gratuluję Dreyk1984 pięknej ryby i zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Oj fajny ten garbusek Gratki. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 ..piękne okonie panowie - gratuluję.Mój jakiś troszkę inny, bez pasków i z wysypką - chyba jakiś chory Tak na serio to Graniec koralowy złowiony w Morzu Czerwonym na woblerka ... 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Śliczny Gratki takiej zdobyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ostatnio podczas łowienia sandaczy trafił sie taki fajny garbusek. 41cm i rosnie nadal A co mu w grzbiecik sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Patu piękna rybka ale zdjęcie masakra .Jakim sprzętem zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Tomi, Nikon D90 sparowany z Tamronem 17-50 f/2.8.Wyszło aż tak źle <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 @Patu brakło Ci kropek, bo Twoje tło idealnie spasowane kolorystcznie z granikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi