Luka81 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 mój ulubiony dział i takie ryby Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Patu, napisz cos wiecej o samym polowie! Rybka wyglada mi jakby znajomo JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Czy te okonki można podbierać za pyszczek? <_< Gratulacje, pasiak a kropkowaniec - bajka PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Patu widzę , że przed chłodami wyemigrowałeś. Bolenie już Tobie nie wystarczają Piękna fota jak zawsze i ryba jeszcze piękniejsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Wreszcie pekło 40 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Widzę że kolega ma Mietkowie był i zwiedzał koparkiDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Patu, napisz cos wiecej o samym polowie! Rybka wyglada mi jakby znajomo JW Jerzy, typowy trolling po Morzu Czerwonym w okolicy Hurgady, przynęta to ok. 15cm Rapala. Ryba wzięła dość daleko od rafy, na głębszej wodzie. Dzięki chłopaki, mi rybka również się spodobała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Patu, napisz cos wiecej o samym polowie! Rybka wyglada mi jakby znajomo JW Jerzy, typowy trolling po Morzu Czerwonym w okolicy Hurgady, przynęta to ok. 15cm Rapala. Ryba wzięła dość daleko od rafy, na głębszej wodzie. Dzięki chłopaki, mi rybka również się spodobała... ja cie patu pomecze troche! jak glebokosc trolingu gdzie w okolicach Hurgady ( znam to miejsce dosc dobrze) jaki wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Patu, napisz cos wiecej o samym polowie! Rybka wyglada mi jakby znajomo JW Jerzy, typowy trolling po Morzu Czerwonym w okolicy Hurgady, przynęta to ok. 15cm Rapala. Ryba wzięła dość daleko od rafy, na głębszej wodzie. Dzięki chłopaki, mi rybka również się spodobała... ja cie patu pomecze troche! jak glebokosc trolingu gdzie w okolicach Hurgady ( znam to miejsce dosc dobrze) jaki wobler? Jerzy, wobler to ok. 15cm Rapala ( nie pamiętam modelu) w kolorze flagowca ( biało-czerwony). Głębokości nie znam, był to pas głębszej wody. Z rozmowy z guidem wynikało, że płynęliśmy w kierunku jakichś wysp ( nie Giftun), praktycznie równolegle do lini brzegowej (była widoczna z łodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Garbuski z niedzieli. Sandacze w wekend omijały moją łódkę szerokim łukiem i udało sie zaledwie kilka krótkich wyjąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Piękne pasiak Krzysztof. Gratuluję wytrwałości po sobocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Piękne pasiak Krzysztof. Gratuluję wytrwałości po sobocie Adrian w ten wekend sie zrehabilituje W sobote Mietków a w niedziele przeprosze sie z Turawa. A Ty pływasz gdzies w wekend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 A Ty pływasz gdzies w wekend?? Niestety nigdzie, w ten weekend przymusowy urlop od ryb Ale czekam po weekendzie na Twoje fotki w wątkach: sandacze i okonie 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Niedzielne pasiaki 35 i 37cm .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Pięknie. No i na meppsa aglia fluo tiger 4, jak widzę Ten pierwszy też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Ładniutkie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Hmm kolega tez z moro nie wyprul niemieckiej flagi,Chodzenie gdzieniegdzie z tym to sport ekstremalny.Ja spieprzalem z CPN w Plonsku bo byloby lanie za ten niemiecki emblemacik .Zreszta poniekad mnie to cieszy Tzn ten przyplyw uczuc patriotycznych mlodziezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Z tym pierwszym to była niezła historia. Odprowadził mi woblera do łodzi jak zacząłem go bardzo szybko ściągać, gdyż miałem trochę ziela na kotwicy. Wyciągam go z wody patrze a tu taki garb go odprowadza i odruchowo opuściłem wędkę tak by wobler wpadł do wody i dres ponowił atak . Był to wobler produkcji Leszka Dylewskiego. A co do kurtki to traktuje ją jako strój na lekki deszcz i wiatr. Flagi nie chce wypruwać bo boję się że będą dziury i będzie przemakać. Zresztą flaga to przecież nic obraźliwego prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victorinox Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Flagi nie chce wypruwać bo boję się że będą dziury i będzie przemakać. Zresztą flaga to przecież nic obraźliwego prawda? Dla niektórych pewnie mniej obraźiwe niż ta naszywka na czapce Gratuluje ładnych okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ja wyprulem ,bo pare razy mnie zbluzgano,zreszta lepiej naszego szlachetnego hobby nie plugawic niemieckimi naszywkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 43cm, słabe foto bo robione w deszczu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Wobler piękny pasiaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Maciek piękny okoń. Widzę że u Ciebie ciągle okoni pod dostatkiem. Moje tej jesieni nie spełniają wymagań j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Dzięki Panowie i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Okonek rzeczny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi