wobler129 Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Uuuuu ładniutki. A jakie kolorki. Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Może teraz będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Całe 68dkg... miarka została na budowie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Dziwny klimat się wkradł do tego wątku. Część dyskusji została przeniesiona tu: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=162072 msg_162072 Do publikujących zdjęcia mam zaś prośbę, żeby fotki okraślili może kilkoma dodatkowymi informacjami dotyczącymi przynęty na którą ryba była złowiona, zastosowanej techniki, rodzaju wody itp Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Dzisiaj okonie w amoku.. gryzły na wszystko ale w duzych rozmiarach.. ok100szt w przedziale 27-40cmProsze nie bić za chwyt za szczęke ,może na fotce groźnie wyglada, ale rybki podparte na ręce i napewno w dobrej kondycji wróciły do wody.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 ok100szt w przedziale 27-40cm No to piękne żniwa!! Gratuluję , zazdroszę <_< i pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 I jeszcze dwa.. <_< . Ech... co to był za dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 I jeszcze dwa.. <_< Ech... co to był za dzień... Zgodzę się z kolegą . Okonie grasowały jak psy goniąc biedne ukleje. Ja niestety szukałem ich zębatych kumpli z jeziora dlategonie byłem w stanie przechytrzyć licznej grupy pasiaków. Żałuje że nie miałem aparatu i statywu bo ten dres zasługiwał na lepszą fotografię. Miał 43cm i rośnie dalej . Uderzył na Effzeta 4 w czerwone paski - to była najmniejsza przynęta jaką miałem... Wabik prowadzony dość szybko pod stadem uklei w miejscu uczty. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iREK Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 piękne garbusy,przegapiłem dobry dzień widać, ale za to z muchówką na Sanie. Sprawdzę w przyszły łikend co u mnie w tej sprawie. Dzięki za mobilizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Gratulacje. Ja nie miałem czasu w niedzielę Wyskoczyłem tylko na godzinkę za dom. Ale zaobserwowałem dziwną pogodę - tzn. ciśnienie oooostro poleciało w dół na weekend - z bardzo wysokiego na niskie. I nie miałem okazji sprawdzić jak to się odniesie do połowów... 1 szczupak mi spadł i złowiłem 1 okonia przez tą godzinkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Okonie w weekend zawiodły na całej lini, wstawiam dwa największe 41cm i 36cm, dużo pustych brań, niepomagały dozbrojki, cuda wianki.. zmiany wagi główek czy kolorów przynęty,jedynie preferowana wielkość to min. 10cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 A takimi rybkami się opychają <_< ... żerują na ławicach małych płotek.Śmieszna sytuacja, po braniu, na kotwiczce z dozbrojki, wyciągnąłem okoniowi zdobycz z żołądka, ale tak że sam się nie podhaczył.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Kolego to może było 2 w 1 Guma + trup - a okoń wybrał trupa Żarcik. Oczywiście gratulacje, pięknie łowisz - rzadkość w dzisiejszych czasach Regularność itp. Ja to cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 mimo wszystko widzę, że udało się dwa konkretne garbusy wypracować a takie ryby najbardziej cieszą, gratulacje. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Robson73Gratulacje, niezłe jesienne połowy.Ostatnio wodę podziwiam tylko sprzed monitora, ok. pół godziny dziennie Ciężkie czasy, tym bardziej że mam sygnały, że ryby gryzą nieźle.. Połamania na kolejnych wyprawach ! Z czego jest uwiązana ta dozbrojka, co nią zabrałeś pasiakowi obiad ? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Dziękuje Panowie z miłe słowa Staram się z całej siły @Majnard.. przywieszke zrobiłem z fluorokarbonu 0.27mm. Po raz kolejny przekonałem sie że przy okoniach, przywieszka sprawdza się powiedzmy średnio (dla mnie okoń, to ryba min 30cm) na 20 ryb, 14 było zahaczonych za haczyk, a kotwiczka z ogonken w większości przypadków była na zewnątrz pyska, a 6 ryb wisiało na kotwiczce, ale zahaczonych za pysk, żadna z ryb po za jedną, tą ze zdjęcia powyżej, nie połknęła kotwiczki z ogonkem głęboko.przypuszczam ze wynika to z charkteru łowiska, ryby akakują przynęte w opadzie od dołu, celujac w środek rybki, ale z racji temp. wody są już dośc anemiczne i słabo zasysają przynęte.W środe ciąg dalszy okoniowych zmagań.. ech troche słońca i stabilizacji by się przydało.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Gratuluję pięknych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 okonie dzisiaj nie chciały współpracować.. do południa jeszcze coś się działo, ale baaaardzo anemicznie..nie udało się przeskoczyć 40cm.. w sumie kilka sztuk 36-38cm,po 12.00 kompletny zanik brań.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 No to ładnie połowiłeś Robson, gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Gratulacje Robson .Widac i w Poznaniu mozna dobrze polowic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Dzięki Panowie , dodam tylko że zawsze wierzyłem w to jeziorko,mimo że na początku sezonu, tak do września to złowienie okonka większego niż 20cm było sukcesem, nie mówiąc o szczupakach... gdzie one są wtedy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Listopadowe okonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Wypasione te okonki Gratulacje pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Śliczne grubasy Gratulacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Okoń kolegi @maria, mam nadzieję że się nie obrazi mierzone 37cm. Wziął na głębokoschodzący, smukły wobler długości 10cm prowadzony jednostajnym tempem - w sumie przyłów, ale jaki sympatyczny Pozostałe elementy zestawu: kij spinningowy z Fishing Center wykonany na blanku Batson Enterprises HS9001, plecionka, kołowrotek daiwa wielkosci 3000.Zbiornik zaporowy na południu Polski. Okoń pływa w nim nadal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi