Kuba Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Milo mi to slyszec, zwlaszcza od naszego lidera szczupakowego. OT - nie wiesz moze jak tak Friko/Marcinesz? Bo troche ich zmrozilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Dzisiaj było najlepiej, z pewnością coś pokażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 No bylo lizanko <_< przelotek, przyznaję. Ale zdjecia beda w innym watku, cierpliwosci. Gratuluje okonia. Szkoda ze zdjecie nie oddaje rozmiarow ryby, ale liczy sie sztuka. 40cm w krajowej wodzie to ładny wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dobrze ze cieplo sie ubrales.wygladasz jakbys lowil conajmniej spod lodu A mowia ze zima to dopiero do Polski idzie... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Pizdzilo wtedy...jestem duzy i mi extremitates marzna szybko. Zima przyszła w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi