Skocz do zawartości

Team Lurebuilding nadchodzi :)

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od dłuższego czasu rozmawiamy o zmianach w naszym dziale i nadszedł czas na wprowadzenie pierwszej z nich.

Miło mi poinformować Was, że powołaliśmy zespół merytoryczny, który będzie się opiekował,rozwijał i promował dział lurebuilding.

W skład powstałego zespołu wejdzie dwóch naszych kolegów:

- joker

- woblery z Bielska

Chciałbym podziękować Robertowi i Januszowi za dotychczasowy wkład w życie działu i mam nadzieję że ich zaangażowanie pomoże jeszcze bardziej rozwijać temat lurebuildingu na Jerkbait.pl.

Pozdrawiam

Piotrek

• Like 21

Koledzy, bardzo proszę, wstrzymajcie się z gratulacjami.

Na razie, wraz z Robertem, przyjęliśmy na siebie dodatkowe obowiązki, których zakres jest nieznany. To tak naprawdę "wyjdzie w praniu". Będziemy musieli jeszcze bardziej zważać na słowa, opinie, jeszcze oszczędniej zarządzać wolnym czasem - to nie jest awans i profity, a raczej dodatkowy obowiązek na klacie. I proszę, zaczekajcie na owoce. Sporo wody w Wiśle upłynie, nim na jakiekolwiek gratulacje zasłużymy. I nie jest to fałszywa skromność, tylko obiektywizm. 

Czuję się wyróżniony i będę starał się temu wyróżnieniu sprostać. Gdy mi się to uda - z radością przyjmę gratulacje. Dziś jednak jestem nimi zażenowany. Są na wyrost :)

• Like 5

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Z rzeczy widocznych dla ogółu, w ubiegłym roku powstały nowości:

- dział "lure" podzielił się na wątki techniczne i autorskie

- regulamin przyznawania (i odbierania) statusu "twórca".

Nie jest to dużo, pamiętajcie proszę jednak, że wszystko, czyli dyskusje oraz uważne przejrzenie wszystkich wątków robione jest społecznie w czasie wolnym :)  Nie jesteśmy też nieomylni. Nikt nie jest. Jeśli popełnimy jakieś błędy proszę się nie obrażać tylko jak najszybciej dać znać, byśmy mogli skorygować działania. 

Wszelkie pomysły, oczekiwania i propozycje dotyczące działu lurebuilding'u proszę wpisywać tutaj lub na moją skrzynkę priv. Proszę tylko, byście przed przedstawieniem pomysłu pomyśleli o dwóch sprawach, czyli kto i jak ma pomysł wprowadzić w życie ;)

• Like 1

• 1 rok później...

Jedyną rzeczą niezmienną, jest zmiana.

Również w team-lure.

Do teamu zostali zaproszeni nowi ludzie, budowniczy różnych rodzajów przynęt, prawdziwa mieszanka kreatywności i nieokiełznanej pomysłowości. Oto nowa krew w Teamie:

@bigrafi

@russian

@stoner

@Hesher

@Ubik

@RUDI75

@spinerman

@Harjer

@wepster

@Qcyk

@muddler

Dziękuję za przyjęcie zaproszenia, gratuluję i życzę powodzenia.

Witajcie :)

• Like 6

Czy może mi ktoś wytłumaczyć po co powstał ten "team" skoro  niewiele zrobił...a właściwie to nic...tyle osób tylko po to żeby się klepać po ramieniu nawzajem...???

Wiesz, portal zawiera takie zasoby informacyjne, że pewnych rzeczy mogłeś nie zauważyć natomiast przez ten szereg lat staraliśmy dzielić się swoją wiedzą zarówno w wątkach autorskich, technicznych jak i pomagaliśmy mnóstwu młodych twórców w drodze prywatnych "korepetycji" z tworzenia przynęt. Coś tam chyba zrobiliśmy poza tym klepaniem się po plecach.

• Like 3