milupa Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam, Od dłuższego czasu rozmawiamy o zmianach w naszym dziale i nadszedł czas na wprowadzenie pierwszej z nich. Miło mi poinformować Was, że powołaliśmy zespół merytoryczny, który będzie się opiekował,rozwijał i promował dział lurebuilding. W skład powstałego zespołu wejdzie dwóch naszych kolegów: - joker - woblery z Bielska Chciałbym podziękować Robertowi i Januszowi za dotychczasowy wkład w życie działu i mam nadzieję że ich zaangażowanie pomoże jeszcze bardziej rozwijać temat lurebuildingu na Jerkbait.pl. Pozdrawiam Piotrek 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 No Panowie do dzieła .... i powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Przy takim duecie nie ma wątpliwości, że będzie się pięknie rozwijał Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Zelldo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 No i fajno Nikt inny jak Robert i Janusz lepiej by tego działu nie poprowadził.Jako lurebuilder liczę na Was Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Powodzenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Bardzo dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 I o to chodzi. Robert i Janusz dla większości z nas są mistrzami nad mistrze . GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Bez przesady. Mistrz uczy, a póki co sam się więcej uczę od was wszystkich. Każdy z Was przerasta mnie w jakiejś dziedzinie. Jestem cienki bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Skromność, szacunek do innych, dystans do siebie. Słowa Mistrza. Gratulacje , bardzo dobra decyzja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ale dlaczego akurat ta dwójka? Łukasz050 by sie lepiej nadawał. A tak na serio graty panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Koledzy, bardzo proszę, wstrzymajcie się z gratulacjami.Na razie, wraz z Robertem, przyjęliśmy na siebie dodatkowe obowiązki, których zakres jest nieznany. To tak naprawdę "wyjdzie w praniu". Będziemy musieli jeszcze bardziej zważać na słowa, opinie, jeszcze oszczędniej zarządzać wolnym czasem - to nie jest awans i profity, a raczej dodatkowy obowiązek na klacie. I proszę, zaczekajcie na owoce. Sporo wody w Wiśle upłynie, nim na jakiekolwiek gratulacje zasłużymy. I nie jest to fałszywa skromność, tylko obiektywizm. Czuję się wyróżniony i będę starał się temu wyróżnieniu sprostać. Gdy mi się to uda - z radością przyjmę gratulacje. Dziś jednak jestem nimi zażenowany. Są na wyrost 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ale status pod Waszym nickiem zacnie wygląda, więc jest czego gratulować .A tak poważnie to powodzenia chłopaki bo to jednak spora odpowiedzialność.PozdrawiamMarcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Marcinie, zamiast tego statusu pod znaczkiem wolałbym, żeby każdy z nas czuł się częścią tego działu. Lurebuilding Team Jerkbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Joker praca, praca. Jedziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Remku, oczekuj dobrego i nie martw się. Czasem lepiej jest zwolnić, by móc wyprzedzić przeszkody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Niech Moc bedzie z Wami i powodzenia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Z rzeczy widocznych dla ogółu, w ubiegłym roku powstały nowości: - dział "lure" podzielił się na wątki techniczne i autorskie - regulamin przyznawania (i odbierania) statusu "twórca". Nie jest to dużo, pamiętajcie proszę jednak, że wszystko, czyli dyskusje oraz uważne przejrzenie wszystkich wątków robione jest społecznie w czasie wolnym Nie jesteśmy też nieomylni. Nikt nie jest. Jeśli popełnimy jakieś błędy proszę się nie obrażać tylko jak najszybciej dać znać, byśmy mogli skorygować działania. Wszelkie pomysły, oczekiwania i propozycje dotyczące działu lurebuilding'u proszę wpisywać tutaj lub na moją skrzynkę priv. Proszę tylko, byście przed przedstawieniem pomysłu pomyśleli o dwóch sprawach, czyli kto i jak ma pomysł wprowadzić w życie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jedyną rzeczą niezmienną, jest zmiana.Również w team-lure.Do teamu zostali zaproszeni nowi ludzie, budowniczy różnych rodzajów przynęt, prawdziwa mieszanka kreatywności i nieokiełznanej pomysłowości. Oto nowa krew w Teamie:@bigrafi@russian@stoner@Hesher@Ubik@RUDI75@spinerman@Harjer@wepster@Qcyk@muddler Dziękuję za przyjęcie zaproszenia, gratuluję i życzę powodzenia.Witajcie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ja to czasem sam się boję swojej nieokiełznanej pomysłowości. Nie postaram się zawieść 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Piotrek, mniej dopalaczy i będzie git Serdecznie witam cały TEAM i wszystkich dobrze mu życzących! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Nie biorę już tego g..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Czy może mi ktoś wytłumaczyć po co powstał ten "team" skoro niewiele zrobił...a właściwie to nic...tyle osób tylko po to żeby się klepać po ramieniu nawzajem...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jesteś pewien że nic nie zrobił, że tak osądzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Czy może mi ktoś wytłumaczyć po co powstał ten "team" skoro niewiele zrobił...a właściwie to nic...tyle osób tylko po to żeby się klepać po ramieniu nawzajem...???Wiesz, portal zawiera takie zasoby informacyjne, że pewnych rzeczy mogłeś nie zauważyć natomiast przez ten szereg lat staraliśmy dzielić się swoją wiedzą zarówno w wątkach autorskich, technicznych jak i pomagaliśmy mnóstwu młodych twórców w drodze prywatnych "korepetycji" z tworzenia przynęt. Coś tam chyba zrobiliśmy poza tym klepaniem się po plecach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi