Artek Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam, czy ktoś z kolegów miał okazję łowić na tym odcinku Warty? Proszę o jakieś doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traperczłopa Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ja łapię w okolicach Aleksandrowa ale szału tam nie ma nie wiem jak w obrzycku. Słyszałem że sumy tam ciągają ale jakie gdzie to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 wtam ja miałem okazje wiele razy tam łowić i polecam to miejsce,brzegi są bardzo urozmaicone i jest trochę ciekawych główek,od mostu w góre rzeki szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO47 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Tak jak pisze Wojt@s, woda bardzo urozmaicona ale brzegi są naprawdę bardzo fajne i ,,cudne,,. Doświadczenie ...hmmkolego trzeba obserwować i jeszcze raz obserwować brzegi ....spotkasz tam każdą rybę ...uwierz mi Fajne klimaty są na odcinku od Obrzyca w stronę Wronek ...obojętnienia która strona! Edytowane 27 Czerwca 2014 przez LOBO47 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Panowie, powie ktoś jaki jest poziom wody na Warcie w Obrzycku lub w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 u was na warcie to choć główki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verwa Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Hej woda w Obrzycku i okolicach średnia z tendencja do niskiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi