artnemo Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam,będę spędzał urlop w Kołobrzegu i interesują mnie łowiska (raczej rzeki i rzeczki) pod lekkiego spina.Chodzi głównie o klenia,jazia i pstrąga nie pytam o miejscówki ,bo i tak nikt nie powie-ale o to ,czy w ogóle warto ciągnąć klamory ze śląska..Serdecznie poadrawiam.....art. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ja bym zabrał zestaw trociowy, jedziesz do Rościęcina parkujesz przy sklepie, schodzisz 100m nad Parsętę i jesteś w domu, masz kawał fajnej rzeki do obłowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Kilka obrotówek long, w rozmiarze 2 i 3 + mocniejsze kotwiczki +zestaw o mocy 12-15 lub 17lb /do wyboru/, wskazanym jest mieć.Z żyłką, poniżej 0,22 mm również bym nie schodził, w żadnym razie.Tak "mocniej pstrągowo", złowiłem swoją pierwszą troć. Szansa jest zawsze PS.Kilka lat temu byłem świadkiem udanego holu ładnego tęczaka, nieomal w centrum miasta, w pobliżu mostu (w pobliżu była chyba jakaś szkoła).Wygląda więc, że niekoniecznie trzeba jeździć poza miasto. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Z trociami to szału nie ma, ale można spróbować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 W lipcu troć w Parsęcie zawsze była , dlatego przestrzegam przed delikatnym sprzętem.Mała woda , duża ryba i cienka żyłka = horror . Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi